reklama
D
Deleted member 158337
Gość
U mnie również jest serduszko, dzidzia mniejsza niż u Lilith ma 5mm, serce bije 123/minutę termin na 8.11 reszta jak wrócę
Wysłane z mojego G7-L01 przy użyciu Tapatalka
dorota123456789
oliwka,alanek i lilianka
Lilith, milagros pięknie, bardzo się cieszę że są serduszka.
Lilith a co z tym torbielem dalej? jakieś wskazania dostałaś od lekarza?
Lilith a co z tym torbielem dalej? jakieś wskazania dostałaś od lekarza?
Milagros superowo! Dziwne te terminy hihi.. Choć w obecnym momencie najważniejsze, że wszystko dobrze i jest serducho.
Dorota nie. Mam się nie martwić, lozysko powinno to zjeść w jej dosłownym tłumaczeniu. Z cora tez miałam i lekarz tez kazał się nie martwić, faktycznie się wchlonal później. Nie chce się stresowac niepotrzebnie, jem dupka, maz kazał się bardziej oszczędzać, nic więcej zrobić nie mogę tylko myśleć pozytywnie. Wszystko inne Oki, czysciutko.
Za to wiem, że będę musiała kombinować więcej dupka kurcze..Bo mam biorąc po 2 tabletki do 12tc.
Dorota nie. Mam się nie martwić, lozysko powinno to zjeść w jej dosłownym tłumaczeniu. Z cora tez miałam i lekarz tez kazał się nie martwić, faktycznie się wchlonal później. Nie chce się stresowac niepotrzebnie, jem dupka, maz kazał się bardziej oszczędzać, nic więcej zrobić nie mogę tylko myśleć pozytywnie. Wszystko inne Oki, czysciutko.
Za to wiem, że będę musiała kombinować więcej dupka kurcze..Bo mam biorąc po 2 tabletki do 12tc.
mama-czwórki
Fanka BB :)
Lilith, Milagros- super wieści. Cieszę się razem z Wami z tych serduszek. Oby jak najwięcej takich dobrych nowinek.
D
Deleted member 158337
Gość
Lilith przejrzałam dobrze usg i crl jest 5.69mm A pęcherzyk ciążowy odpowiada 6t5d, ale dzidzius już 6t2d Ale jest ta tolerancja +/-4dni i Pani doktor mówi że wręcz wszystko ładnie się pokrywa. A co do terminu to może zależy od długości cyklu? Ważne że jest ok później dodam zdjęcie jak będę w domu
Milagros dokładnie a dzień w ta czy w tamtą to bez różnicy. U mnie dokładnie 6,2mm było i pow.ze to jest 6+2. Może być i tak skoro jest jeszcze serducho to radość ogromną! A jak tam czekaliśmy to myślałam o Was czy też macie opóźnienie. Syn juz był podirytowany ale dal rade. Dzidzi nie zaczail a patrzył haha.
Dzięki dziewczyny ja wczoraj zasnęłam przed 19 bo strasznie odczuwam zmęczenie i jestem ciągle śpiąca a na dodatek odczuwałam troszkę brzuch, ale dziś już jest dobrze
Gratulacje dla Was za udane wizyty i piękne zdjęcia usg trzymam za kazda kciuki
Aob66 fajnie że masz wizytę 6 kwietnia, we dwie będzie nam raźniej
Gratulacje dla Was za udane wizyty i piękne zdjęcia usg trzymam za kazda kciuki
Aob66 fajnie że masz wizytę 6 kwietnia, we dwie będzie nam raźniej
reklama
aob66
Moderatorka
Lilith, Milagros super! :-) gratuluje tak dobrych wiadomosci
Mamusia nie pamietam kto, ale tez ktos juz ma umowiona wizyte na 6
Mamusia nie pamietam kto, ale tez ktos juz ma umowiona wizyte na 6