reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze wizyty u lekarz, USG ...:)

Zdjęcie, choc nie wiele widać na nim haha.

Załączniki

• 1458317741636.jpg
    1458317741636.jpg
    32,9 KB · Wyświetleń: 117
  • 1458317762530.jpg
    1458317762530.jpg
    31 KB · Wyświetleń: 126
reklama
U mnie również jest serduszko, dzidzia mniejsza niż u Lilith ma 5mm, serce bije 123/minutę termin na 8.11 :) reszta jak wrócę :)

Wysłane z mojego G7-L01 przy użyciu Tapatalka

Milagros superowo! Dziwne te terminy hihi.. Choć w obecnym momencie najważniejsze, że wszystko dobrze i jest serducho.

Dorota nie. Mam się nie martwić, lozysko powinno to zjeść w jej dosłownym tłumaczeniu. Z cora tez miałam i lekarz tez kazał się nie martwić, faktycznie się wchlonal później. Nie chce się stresowac niepotrzebnie, jem dupka, maz kazał się bardziej oszczędzać, nic więcej zrobić nie mogę tylko myśleć pozytywnie. Wszystko inne Oki, czysciutko.
Za to wiem, że będę musiała kombinować więcej dupka kurcze..Bo mam biorąc po 2 tabletki do 12tc.

Lilith przejrzałam dobrze usg i crl jest 5.69mm :) A pęcherzyk ciążowy odpowiada 6t5d, ale dzidzius już 6t2d Ale jest ta tolerancja +/-4dni i Pani doktor mówi że wręcz wszystko ładnie się pokrywa. A co do terminu to może zależy od długości cyklu? Ważne że jest ok :D później dodam zdjęcie jak będę w domu :)

Wysłane z mojego G7-L01 przy użyciu Tapatalka

Milagros dokładnie a dzień w ta czy w tamtą to bez różnicy. U mnie dokładnie 6,2mm było i pow.ze to jest 6+2. Może być i tak skoro jest jeszcze serducho to radość ogromną! A jak tam czekaliśmy to myślałam o Was czy też macie opóźnienie. Syn juz był podirytowany ale dal rade. Dzidzi nie zaczail a patrzył haha.

Dzięki dziewczyny ja wczoraj zasnęłam przed 19 bo strasznie odczuwam zmęczenie i jestem ciągle śpiąca a na dodatek odczuwałam troszkę brzuch, ale dziś już jest dobrze
Gratulacje dla Was za udane wizyty i piękne zdjęcia usg trzymam za kazda kciuki
Aob66 fajnie że masz wizytę 6 kwietnia, we dwie będzie nam raźniej

reklama
Do góry