PaulinaMaria
kocham moje dwa serduszka
Indukcja planowana na 24.11.14 na 10 czasu polskiego
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Czyli 10 to u Mnie 18 mojego czasu i mogę urodzić dopiero 25 .11 .i u Mnie tylko 12h czekają jak nie ma postępu to cc wiec może podobnie skonczymypaulina - super! ja na 24.11. na 10 mam się zjawić w szpitalu, cc na 25.11. więc podobnie Już tak niewiele zostało.
O rany... Widzę, że zaczniemy się powoli rozpakowywać. Powiem Wam, że trochę denerwuje się jak to będzie z porodem, karmieniem i ogólnie, pomimo tego, że mam już córkę. Jak nowicjusz jakiś
Jakby nie patrzeć juz tego nie unikniemy! A sama sytuacja jakby nowa, bo niby noworodka juz miałyśmy, ale nigdy nie miałyśmy noworodka i "starszaka" na raz ;-)
No i dla mnie jednak jest różnica, że Jula jest "letnim" dzieckiem, a tu na zimę się kroi. Także dodatkowy nowy element ;-)