reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Nasze wizyty: terminy, zdjęcia USG, wyniki

zdjęcie 2.jpg Tutaj nasz synuś z profilu.

zdjęcie 1 (1).jpg A tu długo poszukiwane narządy płciowe. Skrzętnie je chował. Pani doktor się śmiała, że wstydził się siostry :-D

Załączniki

• zdjęcie 1 (1).jpg
    zdjęcie 1 (1).jpg
    24 KB · Wyświetleń: 93
  • zdjęcie 2.jpg
    zdjęcie 2.jpg
    21,8 KB · Wyświetleń: 59
reklama
mitemil - sliczny :) widzę, że usg robisz w centrum medycznym sodowski - to tak jak ja I prenatalne i na II jestem zapisana :)

Dokładnie tak. Usg robiła mi pani dr Agata Włoch. Znam trochę panią Agatę prywatnie, więc miło się rozmawiało, a i córkę ona podglądała :tak:Pierwszą ciążę prowadziłam u jej męża, ale niestety przyjmuje tylko prywatnie :zawstydzona/y:

Poza tym w centrum u pana Sodowskiego mają bardzo dobry sprzęt. Chciałam nawet tam prowadzić ciążę, ale nikt z lekarzy nie pracuje na ligocie, gdzie chce rodzić.

Ostatnia edycja:
Nasza na Mikolajka niespodzianka miewa się świetnie :))) szyjka zamknięta wody prawidłowe wzrost tez waga 320 g , 147 tętno nic tylko w ciąży być :)))

Ja mam dzisiaj USG o 16:30. Mam nadzieję, że poznam płeć dzidziusia :-) Trochę się stresuje, bo dziś mi się śniły jakieś strasznie rzeczy.

PaulinaMaria,

Super! Gratuluje :) tez moja niespodzianka ma sie pojawić w Mikołajki ;)

Evi_dzi,

Trzymam kciuki za wizytę i daj znać jak będziesz po.

Ja przed każda wizyta odczuwam mniejszy lub większy niepokój, za co ochrzania mnie moj partner ze niepotrzebnie sie stresuje, a ja taki mam charakter i to przed każdym badaniem, czy to swoim czy najbliższych, wiec ochrzaniam partnera ze ma mnie wspierać a nie ochrzaniac ;) siebie nagle nie zmienię a jak sie podzielę to mi lepiej :)

DUSIENKA moj mąż zna mnie na tyle, że już tylko się ze mnie śmieje. Generalnie i to mnie denerwuje, ale już jest to mniej uciążliwe niż kąśliwe uwagi. Myślę, że i twój partner z czasem przywyknie. Poza tym chłopy tak mają. Denerwują się napewno o swoje kruszyki, ale przy kobietach udają twardzieli i nie zdradzają emocji.

ANNTE chyba najfajnieszja (za przeproszeniem) wersja bliźniaków Ci się trafiła. Ludzie za takimi zawsze się oglądają. Dwujajowe już nie są takie wyjątkowe :tak: Chociaż mi jednojajowe kojarzą się z tą przypadłością kiedy jeden trochę pasożytuje na drugim.... Właśnie znajomi mieli ten problem, ale dzieciaczki urodził się w 100% zdrowe. Chociaż jeden jest widocznie mniejszy.

MITEMIL twój synek z profilu, to już taki prawdziwy dzidziuś! Słodki! Męskości też z pewnością się nie wyprze :laugh2: GRATULUJĘ! Brawa dla Martynki. Ja zastanawiam się czy brać Julę na kolejne. Ona chyba nie wszystko rozumie, a ja nie chcę jej dodatkowo stresować. Mam wrażenie, że sie nie cieszy z bobasa. Nic o nim nie mówi. Nawet ostatnio chciałam jej pokazać jak się rusza i nie chciała. :baffled::confused:

PAULINA gratuluję mikołajkowego prezentu. Moja siostra urodziła się 6.12 :) A też jeszcze nie wiesz co będzie? Czy nie chcesz zdradzać niespodzianki?

reklama
Nikt nie wie doktor obstawia 50/50:))) najważniejsze że zdrowe bobo rośnie ,wstawię Foto pozniej bo zdjęcia na cd mam komputer serwis ma. :)))

Do góry