reklama
Dokładnie tak. Usg robiła mi pani dr Agata Włoch. Znam trochę panią Agatę prywatnie, więc miło się rozmawiało, a i córkę ona podglądała Pierwszą ciążę prowadziłam u jej męża, ale niestety przyjmuje tylko prywatnie
Poza tym w centrum u pana Sodowskiego mają bardzo dobry sprzęt. Chciałam nawet tam prowadzić ciążę, ale nikt z lekarzy nie pracuje na ligocie, gdzie chce rodzić.
Poza tym w centrum u pana Sodowskiego mają bardzo dobry sprzęt. Chciałam nawet tam prowadzić ciążę, ale nikt z lekarzy nie pracuje na ligocie, gdzie chce rodzić.
Ostatnia edycja:
PaulinaMaria
kocham moje dwa serduszka
Nasza na Mikolajka niespodzianka miewa się świetnie )) szyjka zamknięta wody prawidłowe wzrost tez waga 320 g , 147 tętno nic tylko w ciąży być ))
slonkoonline
Mama Juleczki
Ja mam dzisiaj USG o 16:30. Mam nadzieję, że poznam płeć dzidziusia :-) Trochę się stresuje, bo dziś mi się śniły jakieś strasznie rzeczy.
Hej! Głową do góry! Pewnie z emocji przed dzisiejszym dniem. Trzymam kciuki za pomyślne wieści!
PaulinaMaria,
Super! Gratuluje tez moja niespodzianka ma sie pojawić w Mikołajki
Evi_dzi,
Trzymam kciuki za wizytę i daj znać jak będziesz po.
Ja przed każda wizyta odczuwam mniejszy lub większy niepokój, za co ochrzania mnie moj partner ze niepotrzebnie sie stresuje, a ja taki mam charakter i to przed każdym badaniem, czy to swoim czy najbliższych, wiec ochrzaniam partnera ze ma mnie wspierać a nie ochrzaniac siebie nagle nie zmienię a jak sie podzielę to mi lepiej
Super! Gratuluje tez moja niespodzianka ma sie pojawić w Mikołajki
Evi_dzi,
Trzymam kciuki za wizytę i daj znać jak będziesz po.
Ja przed każda wizyta odczuwam mniejszy lub większy niepokój, za co ochrzania mnie moj partner ze niepotrzebnie sie stresuje, a ja taki mam charakter i to przed każdym badaniem, czy to swoim czy najbliższych, wiec ochrzaniam partnera ze ma mnie wspierać a nie ochrzaniac siebie nagle nie zmienię a jak sie podzielę to mi lepiej
slonkoonline
Mama Juleczki
DUSIENKA moj mąż zna mnie na tyle, że już tylko się ze mnie śmieje. Generalnie i to mnie denerwuje, ale już jest to mniej uciążliwe niż kąśliwe uwagi. Myślę, że i twój partner z czasem przywyknie. Poza tym chłopy tak mają. Denerwują się napewno o swoje kruszyki, ale przy kobietach udają twardzieli i nie zdradzają emocji.
ANNTE chyba najfajnieszja (za przeproszeniem) wersja bliźniaków Ci się trafiła. Ludzie za takimi zawsze się oglądają. Dwujajowe już nie są takie wyjątkowe Chociaż mi jednojajowe kojarzą się z tą przypadłością kiedy jeden trochę pasożytuje na drugim.... Właśnie znajomi mieli ten problem, ale dzieciaczki urodził się w 100% zdrowe. Chociaż jeden jest widocznie mniejszy.
MITEMIL twój synek z profilu, to już taki prawdziwy dzidziuś! Słodki! Męskości też z pewnością się nie wyprze GRATULUJĘ! Brawa dla Martynki. Ja zastanawiam się czy brać Julę na kolejne. Ona chyba nie wszystko rozumie, a ja nie chcę jej dodatkowo stresować. Mam wrażenie, że sie nie cieszy z bobasa. Nic o nim nie mówi. Nawet ostatnio chciałam jej pokazać jak się rusza i nie chciała.
PAULINA gratuluję mikołajkowego prezentu. Moja siostra urodziła się 6.12 A też jeszcze nie wiesz co będzie? Czy nie chcesz zdradzać niespodzianki?
ANNTE chyba najfajnieszja (za przeproszeniem) wersja bliźniaków Ci się trafiła. Ludzie za takimi zawsze się oglądają. Dwujajowe już nie są takie wyjątkowe Chociaż mi jednojajowe kojarzą się z tą przypadłością kiedy jeden trochę pasożytuje na drugim.... Właśnie znajomi mieli ten problem, ale dzieciaczki urodził się w 100% zdrowe. Chociaż jeden jest widocznie mniejszy.
MITEMIL twój synek z profilu, to już taki prawdziwy dzidziuś! Słodki! Męskości też z pewnością się nie wyprze GRATULUJĘ! Brawa dla Martynki. Ja zastanawiam się czy brać Julę na kolejne. Ona chyba nie wszystko rozumie, a ja nie chcę jej dodatkowo stresować. Mam wrażenie, że sie nie cieszy z bobasa. Nic o nim nie mówi. Nawet ostatnio chciałam jej pokazać jak się rusza i nie chciała.
PAULINA gratuluję mikołajkowego prezentu. Moja siostra urodziła się 6.12 A też jeszcze nie wiesz co będzie? Czy nie chcesz zdradzać niespodzianki?
reklama
PaulinaMaria
kocham moje dwa serduszka
Nikt nie wie doktor obstawia 50/50)) najważniejsze że zdrowe bobo rośnie ,wstawię Foto pozniej bo zdjęcia na cd mam komputer serwis ma. ))