reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze wizyty: terminy, zdjęcia USG, wyniki

reklama
Paulina - sliczne zdjecia! Ta stopka mnie mega rozczulila.

Slonko - ja akurat mam objawy infekcji od prawie samego poczatku i juz mialam klika badan moczu (to bylo 4) i w kazdym mi bardzo liczne bakterie wychodzily. Na poczatku probowalysmy walczyc z tym przez femisept uro i naturalnymi sposobami, ale teraz juz miarka sie przebrala, jak dwa razy mnie tak jakby nerka pobolewala:/ A z laboratoriami to wiem z doswiadczenia, ze kazdy ma inny wynik. Jak mialam 2 lata to mialam zakazenie nerek i moja mama codziennie do 3 laboratoriow musiala odsylac mocz bo kazde pokazywalo co innego:)

Witajcie,
wczoraj byłam na USG połówkowym.
Będę miała chłopca :)
Mąż dumny jak paw :-D

rączka.jpgsiusiaczek.jpgstopy dzidzi.jpg

Załączniki

• rączka.jpg
    rączka.jpg
    31 KB · Wyświetleń: 63
  • siusiaczek.jpg
    siusiaczek.jpg
    19,3 KB · Wyświetleń: 63
  • stopy dzidzi.jpg
    stopy dzidzi.jpg
    30,8 KB · Wyświetleń: 68
Gratulacje evi_dzi - kolejny Chlopak wśród Grudnióweczek!
Śliczne zdjęcia :) Genialnie widać wszystkie paluszki! Dosłownie wszystkie... :D

Mitemil śliczny synuś!!! Patrząc na fotkę 100% facet :tak: :-)

Paulina
gratuluję wizyty!!! Fotki cudowne....stópki boskie! :-) U Ciebie wyczuwam babeczkę :-p

Qraa trzymam kciuki,żeby antybiotyk wytępił bakterie ;-)

M-s widzę,że kolejna z nas, która w środę podejrzy swojego maluszka ;-) Ja nawet nie zakładam,że się nie dowiem płci :-p

Evi cudownie....gratuluję syneczka :-)

Evi - gratulacje, kolejny facecik!
Qraa- mi na bakterie pomógł anty, do tego żurawina i dużo napojów
A kolka to nic przyjemnego-miałam tą nieprzyjemność!

reklama
Dziewczyny, jakie to usg połówkowe robicie? Tzn jakieś 3D z płytą czy zwykłe 2D? Mój lekarz nie ma usg więc będę musiała gdzieś sie zapisać. Termin mam na 1 grudnia, więc tak niby juz grudzień ale czy jeszcez nie listopad? Zobaczymy..
Czy robicie jakies dodatkowe badania prenatalne czy w sumie tylko te 2 czy 3 razy usg? Po 35 roku życia z tego co kojarzę robi się jakieś dodatkowe badania ale ja się wiekiem nie łapię. Może to usg wystarczy..

Do góry