reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze wizyty: terminy, zdjęcia USG, wyniki

reklama
Jeszcze raz Gratuluje udanych wizyt i podglądania :)

ja w piątek mam podglądanie :) może się dowiemy kto tam mieszka i czy wszystko ok. a w poniedziałek wizytę mam

Ja mam w piątek USG połówkowe, a wizytę dopiero we wrześniu :) Okaże się, ile Puotrek urósł w 3 tyg i może tym razem da się zmierzyć? Już się nie mogę doczekać!

Słonko kurcze, ale jazda....No nie dziwię się,że masz dość. Jakby mi ktoś napisał,że podejrzewa hipotrofię, to bym się też martwiła. Kochana, ja Ci powiem, co bym ja zrobiła. Pojechałabym na te wakacje, starała się chociaż na chwilę zrelaksować, a potem poszłabym do jeszcze innego gina. Jesteś w Pl. Masz taką możliwość, więc skorzystałabym. Powiedziałabym mu wszystko o obawach i po co przychodzę. W tej chwili masz tak 50 na 50. Albo jest się czym martwić, albo nie. Jak dodasz opinię 3 lekarza, to przynajmniej będziesz wiedziała na czym stoisz. Swoją drogą hipotrofia (tfu tfu oczywiście) nie jest czymś bardzo strasznym, a często okazuje się być po prostu taką urodą maluszka. Ja trzymam kciuki, byś wreszcie zaznała spokoju :tak: Bo chyba nie ma nic gorszego niż taka niepewność i dumanie. Będzie dobrze. Musi być :-)

Jopal widzę,że u Ciebie, jak u mnie. Niby dziewczynka, ale bez większego przekonania...kurcze, ja też mam stresa przez to, bo jednak u mnie uznali,że dziewczynka tylko dlatego,że nic nie sterczało. Sęk w tym, że podglądanie było od strony dupci i jakoś sama nie wiem....za dwa tygodnie mam usg znowu, więc zapytam i jak się potwierdzi, to znaczy że będzie Kaya. U Ciebie kciukasy zaciskam, by szanowne dzieciątko w końcu pokazało co ma dokładnie. Oczywiście babeczka musi być jak nic :-)

Czarna czytałam na głównym,że z serduchem u Twojej kruszynki wszystko w porządku. Bardzo się cieszę i życzę Ci spokojnej ciąży już teraz :tak:

Ana piękna córeczka. Gratuluję!!! :-)

Słonko wszystko będzie na pewno dobrze. Wydaje mi się, że twój gin trochę niedoświadczony i może lekko nadgorliwy.
Eli, Zanag ja tez mam wizytę w piątek. Eli mam nadzieję, że poznasz płeć :-)
Magda, Jopal u was na pewno dziewuszki :-)

U mnie 3.09 wizyta z usg,a 12.09 położna. Teraz mnie będą męczyć często,ale ja akurat nie cieszę się tak biorąc pod uwagę,że ledwo chodzę :p

reklama
Hejo

jestem po

_DSC0339.jpg_DSC0342.jpg_DSC0341.jpg_DSC0340.jpg
Kubuś chyba jednak bedzie:)

wazy 410g, wszytsko ok ja dostalam Luteine na 10 dni na brzucho, nastepna wizyta dopiero 24 wrzesnia

Załączniki

• _DSC0339.jpg
    _DSC0339.jpg
    18,8 KB · Wyświetleń: 44
  • _DSC0342.jpg
    _DSC0342.jpg
    20,2 KB · Wyświetleń: 43
  • _DSC0341.jpg
    _DSC0341.jpg
    17,9 KB · Wyświetleń: 44
  • _DSC0340.jpg
    _DSC0340.jpg