jopal
Fanka BB :)
Ulenka witaj w klubie
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Hah dokładnie, dziewczynka chyba mi nie pisana, będę królować pośród tych swoich chłopów :-)
Konwalijka,
Współczuje szyjki, sama tez mam ten problem i tez ponizej 3, z tym ze mi lekarz chce założyć krążek czy szew (mówił które ale zapomniałam) jeśli zejdzie ponizej 2.
A z tego co wiem pessar to zawsze dodatkowe wspomaganie naszej szyjki. A zdwojga złego jak juz to wystąpiło to dobrze ze o tym wiemy. Najgorzej jak lekarze niektórzy nie kontrolują szyjek. A tak, mozna je zawsze wspomóc naszą ostrożnością i tymi "wspomagaczami" a wówczas wierze że bedzie dobrze. Musi byc.
Trzymam kciuki za twarda i mocna szyjke i tego by wraz z pessarem spełniła swoją role!