reklama
Anula1988
Fanka BB :)
Dziewczynki ja już po dzisiejszej wizycie. Maluszek zdrowo rośnie, jest o ponad tydzień większy niż z terminu OM. Kręcił się i wiercił jak zawsze, mój Kochany. Waży już 510 gram.
Gratuluję pozostałym Mamusiom udanych wizyt! Grudniowe dzidziusie rządzą!
Gratuluję pozostałym Mamusiom udanych wizyt! Grudniowe dzidziusie rządzą!
hej... ja też już po wizycie. Moja śliczna dziewczynka rośnie zdrowo waży 400g Jak fikowała przed wizytą to w trakcie śpiochała że hej nie dało się jej obudzić Ale na szczęście pupe wypieła i można było zobaczyć płeć Tak się ciesze że wszystko dobrze... )
konwalijka05
Zaangażowana w BB
Anula, Olushia,
Gratuluje udanych wizyt
Dołączam się do gratulacji!!!!!
A u mnie trochę gorzej po ostatniej wizycie. Szyjka się skróciła. Nie wiem ile było 3 tyg. wcześniej przy ostatniej wizycie ale teraz jest niecałe 3 cm. No i czeka mnie pessar. Mam nadzieję, że nie będe musiałą leżec potem plackiem, chociaż z tego co czytałam to wypadałoby sie dobrze oszczędzać.
Któras z Was miała doswiadczenie z tym tajemniczym jeszcze dla mnie pzredmiotem? Kurcze no, nie podoba mi się to...
Konwalijka ja w poprzedniej ciąży miałam pessar założony właśnie mniej więcej w okolicach 23 tygodnia , założenie nic nie bolało, potem go też wogóle nie czułam, funkcjonowałam w miarę normalnie, chodziłam z synem na pobliski plac zabaw itp, zdjeli mi go w skończonym 37 tygodniu, a urodziłam trzy tygodnie pózniej, nie ma się czego bać, krążek naprawdę świetnie spełna swoją funkcję , ja teraz może też będę miala zakładany tym bardziej że problemy z szyjką mam w każdej ciąży i juz więcej leżę niż chodzę, zobaczymy jak będzie na następnej wizycie.
Pozostałym dziewczynom gratuluję zdrowych dzieciaczków :-)
Ja miałam wczoraj połówkowe, synuś zdrowy, pokazał wszystko oprócz twarzyczki, waży już 490 gramm i idealnie pokrywa sie z terminem z om.
Pozostałym dziewczynom gratuluję zdrowych dzieciaczków :-)
Ja miałam wczoraj połówkowe, synuś zdrowy, pokazał wszystko oprócz twarzyczki, waży już 490 gramm i idealnie pokrywa sie z terminem z om.
qraa
Kamilka, Olushia, Anula - gratulacje udanych wizyt
Konwalijka - trzymam kciuki i jak widzisz po Kamilce - wszystko sie na pewno dobrze skonczy!
Konwalijka - trzymam kciuki i jak widzisz po Kamilce - wszystko sie na pewno dobrze skonczy!
jopal
Gratuluję wizyt.
KA milka widzę, że 3 synuś się szykuje, u nas jeszcze nie wiadomo kto mieszka.
Gratuluję wizyt.
Hah dokładnie, dziewczynka chyba mi nie pisana, będę królować pośród tych swoich chłopów :-)
reklama
ulenka7883
mamusia Antolka:)))
Olushia ,Kamilka gratuluje udanych wizyt i zdrowych dzieciaczkow. och jak zazdroszcze ,ze juz znacie plec...