reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Nasze wizyty: terminy, zdjęcia USG, wyniki

Hej Dziewczyny. Długo nie pisalam bo jakos brakowało czasu.
My juz jestesmy na poczatku 18 tygodnia. z Dzidzia wszystko wporzadku, rosnie idealnie jak narazie:)
Plci jeszcze nie znam, za miesiac mam połówkowe i 4d takze mam nadzieje ze info bedzie:)
Przeczuwam dziewczynke...ale wszystko dookola twierdza ze bedzie chłopak:) Zobaczymy.
3mam kciuki za Was wszystkie:)

reklama
Hej!
CZARNA trzymam kciuki! Oby Ci się udało coś z położnej wyciągnąć!

Ja juz po. Trochę się zdenerwowałam, bo jednak z tym liczeniem terminu lekarze u mnie nie trafiają. Dziecko jest mniejsze niż termin z OM. Ostatecznie poprostu rośnie w swoim tempie i gwizdze na wszelkie wyliczenia! Poza tym wszelkie parametry w normie. Serduszko zdrowe, w główce tez wszystko dobrze ;-) No i oczywiście na 100% nie wiemy kto mieszka, bo leniwe dziecko nie chciało się ukazać. Wg doktora może być dziewczynka, ale nie jest to pewna odpowiedz.
No nic pozostaje mi czekać kolejny tydzień, żeby z lekarzem wyjaśnic rozjazdy w terminach.

Ja już po USG. Synek został synkiem, siuraczek już jest pokaźny, co ginka pokazała mi na własne oczy. Dzidziolek ma wszystkie parametry bardzo dobre. I brzuszek, główkę, kość udową wielkościowo prawie tydzień większe niż termin z OM. Był bardzo ruchliwy. Serduszko pięknie biło. Waży już prawie 300 gram. Wczoraj wieczorem poczułam 4 puknięcia w lewej dolnej części brzucha. Dzisiaj się okazało, że ma tam stópki, więc ginka potwierdziła, że jak najbardziej mogły to być pierwsze kopki. Łożysko się podniosło, co bardzo mnie cieszy.

A na koniec relacji, "piątka" od Szymka dla wszystkich forumowych Ciotek brzuchatek. :laugh2:
20140722_145832a.jpg

Ale jestem szczęśliwa. :laugh2:

Załączniki

• 20140722_145832a.jpg
    20140722_145832a.jpg
    24 KB · Wyświetleń: 53
Czarna- wspólnie z Tobą przeczekamy ten tydzień, szybko zleci i wtedy wszystko już będziesz wiedziała. Głowa do góry. Ja tez niedawno liczyłam, że jeszcze 13 dni do wizyty, a tu już dzisiaj jestem po. Czas szybko mija.

reklama
Do góry