reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze wizyty: terminy, zdjęcia USG, wyniki

reklama
Misia - gratulacje dla Ciebie, Aleksander dal dzis duzo radosci dla swojej mamusi.... a tak w ogole to moj maz tez chce Aleksandra jak bedzie chlopczyk :)

I ja wrocilam z wizyty, moja niunka ma juz 10 cm, wszystko ba swoim miejscu, przeplywy ok, zoladek ok, serduszko bije 155 na minute.
Za miesiac dopiero jednak sie dowiem czy bedzie znow.chlopak czy jednak wymarzona corunia.
:)

Cypryda tak napisałaś o swojej kruszynce, że juz myślałam,że jednak ONA :-) No nic. Najważniejsze,że wszystko ok. Kciuki trzymam dalej :tak:

Misia gratuluję syneczka! Super,że wszystko ok:-)

Misia wyćwierkałaś sobie tego synka, jest tak jak chciałas:)
Cypryda 10 cm to już pokaźny czlowiek:)
GRatuluje dziewczyny, oby tak dalej:)

Dziewczyny gratulacje!
Misia - super że będziesz miała synka! :-)

Ja jeszcze 8dni do wizyty a już przebieram nogami żeby zobaczyć mojego synka :-) bo ciągle wierzę że siusiak mu przez 3tyg nie odpadł :p

reklama
miisia gratuluje cudnego chłopczyka:-)

Cypryda wow juz 10cm! jej ale bobasek duży:tak::-) cieszę się,że wszystko dobrze z maleństwem:tak:

Dobra a teraz co u mnie:-) troche sie dzis nasmialysmy z ginka bo jak zaczela mi robic usg to dzidzia polozyla sobie raczki na tyl glowki i odpoczywala...a ze sloneczka bilo mi na brzuszek to ginka mowi"no tak w sloneczku sie wyleguje i pewnie na piwko czeka jak na wakacjach "haha no i nie mogla zrobic pomiarow bo nic a nic sie nie ruszalo. Wiec zaczelysmy rozmawiac o mojej porzedniej ciazy jak to zlecialo i pyt o Antka,ja jej ze antos to zawsze czeka na zdj i juz sie doczekac nie moze kiedy zobaczy dzidzie. na to ona ze papier jej sie skonczyli ze dzis zdj nie dostane. zmartwila sie i ona i ja (az mi sie plakac zachcialo) ale zaraz oswiecilo ja i zadzwonila na poloznictwo czy jej nie pozycza rolki:-) i pozyczyli hihi wiec byla szybka akcja ja buty na nogi (nawet majtek nie zdazylam zalozyc) i na korytarz a ona szybko na oddzial (babki w kolejce to nie wiedzialy co sie dzieje haha) wrocila z papierem:-) i teraz jak sie polozylam to dzidzi azaczela bzikowac,podskakiwac,machac raczkami,nozkami ,obracac sie hihi ponoc bardzo zywa:-D pani dr zrobila wszystkie pomiary i wszystkie sa ok:tak: Maleństwo mierzy 7,5cm ,powiedziala ,ze ksiazkowo rosnie i sie rozwija:tak::-) no i sesje zdj zrobila dla Antosia:-D ale nie kazala nikomu sie chwalic ze na cos takiego sobie pozwolila hihi zaraz powklejam. Płci jeszcze nie znamy.
Acha magnes mam brać na moje skurcze łydek.i rutinoskorbin na zylaki. wyniki moczu juz sa ok ,glukozy nie wykryto:-) jedynie co to ph mam za wysokie i musze wiecej nabialu jesc i kwasnych rzeczy. Luteine mam brac jeszcze 18dni ,bo na tyle mam a potem 4dni bez i zobaczymy jak zareaguje. nast wizyta 16lipca,a 14tego badanie moczu i krwi.

na zdj srodkowym malenstwo pokazuje piąteczke hehe
DSCF1415.jpg

Załączniki

• DSCF1415.jpg
    DSCF1415.jpg
    23,5 KB · Wyświetleń: 64
Ostatnia edycja:
Do góry