reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze wizyty: terminy, zdjęcia USG, wyniki

reklama
Estranea tak sobie oglądam tę fotkę i powiem Ci,że sama juz nie jestem pewna,bo faktycznie dupka zasłania...hmmm....mam jednak nadzieję,że pierwsze wrażenie się sprawdzi;-) Moim dzieciom nigdy mi się nie udało zgadnąć :sorry2:

Ostatnia edycja:
Cześć dziewczyny.
Jestem właśnie po wizycie u lekarza. 9 tydzień, Moja Fasolka ma 2 cm i serduszko bije szybciutko i cudownie:)
Taka wizyta dodaje skrzydeł:) oby było tak dalej:)
Kolejna wizyta za miesiąc:)

Estranea tak sobie oglądam tę fotkę i powiem Ci,że sama juz nie jestem pewna,bo faktycznie dupka zasłania...hmmm....mam jednak nadzieję,że pierwsze wrażenie się sprawdzi;-) Moim dzieciom nigdy mi się nie udało zgadnąć :sorry2:

Wg tej metody ja uważam, że dziewczynka. Chyba, że bardzo dupka schowana. Ale generalnie jest mocno płasko "narząd". A u chłopca sterczacy bardziej.
Teraz chociaż już wiem skąd mojemu mężowi ciągle tyle się chce tego i owamtego, jak to już od początku "stoi" :-D Sory!

Witam dziewczyny!:-D Gratuluję pięknych kruszynek.
Ja dzisiaj mialam wizyte, właśnie jestem w trakcie 12 tyg,wg obliczeń ginekologa. Wszystko jest ok z fasolką, serducho bije, dzidzia ma 6 cm. koziolki fika, i salutuje :-) Zdj niestety nie dostałam :-(, ale w poniedziałek badania genetyczne będzie więcej widac i zapewne juz dostane. Problemem okazała się jednak moja niedoczynność tarczycy mam sporo ponad normę. Dostałam w tym kierunku leki.
Do uslyszenia dziewczyny, i powodzenia na wizytach!
Pozdrawiam gorąco!

Ostatnia edycja:
Hahaha Słonko:-D Coś w tym chyba jest, skoro już od początku sterczy....się usmiałam:-)

A co, nie mam racji? Nawet rano wstaje, a to to już "dzień dobry" ;-)

Katjana gratulacje! Świetne wieści. Ja juz zaciskam pośladki z ciekawości! Do wtorku nie jest daleko, ale ja oczywiście jak zwykle rozrywek sobie dostarczam i się stresuje :-)

slonkoonline - też takie miałam skojarzenie :) że u chłopaka to od początku sterczy, hehe.

ana86, katjana - gratuluję udanych wizyt!
katjana - ważne że dostałaś leki. Jak będziesz pod opieką lekarza to będzie dobrze. nie martw się

Słonko, żeby tylko "dzień dobry" :cool2: Jeszcze oczu nie otworzę, a już jestem wy*******, znaczy się ukochana:-D Dobra, dość...zachowajmy powagę:-p Ja się doczekać czwartku nie mogę :sorry:

Katjana będzie dobrze. Lekarze mają Cię na oku, więc uszy do góry i myśl pozytywnie. Dzidzia rośnie pieknie, więc oby tak dalej. Gratki:-)

reklama
Do góry