reklama
Zanag, super ze z maluszkiem w porządku i trzymam kciuki by sie okręcił
Misia, to chyba ktos podjął decyzje o przyjęciu do szpitala, a co miałaś robić skoro czułaś skurcze? Chyba lepiej jest zareagować i sprawdzić niż potem żałować...
Misia, to chyba ktos podjął decyzje o przyjęciu do szpitala, a co miałaś robić skoro czułaś skurcze? Chyba lepiej jest zareagować i sprawdzić niż potem żałować...
czarna2532
Fanka BB :)
Misia ja tez nie wiem opieprzyl ajj mi polozna mowila ze wrazie cos nie tak prosto na oddzial bez zastanowienia.
Ostatnia edycja:
Ja wczoraj miałam wizytę. Lena waży 1400g. Wody w normie. Łożysko ok. Ale za to szyjka skróciła się z 32mm na 22mm
Dostałam luteinę, l4 i nakaz leżenia. Kontrola szyjki za dwa tygodnie. Jeżeli nie będzie poprawy zakładamy pessar.
Dostałam luteinę, l4 i nakaz leżenia. Kontrola szyjki za dwa tygodnie. Jeżeli nie będzie poprawy zakładamy pessar.
m-s
Fanka BB :)
Po wizycie u nas ok, serduszko ładnie bije, USG nie robił poza sprawdzeniem wód (jak pisałam, w USG III trym wyszło na granicy)
Mam więcej pić, by przybyło wód płodowych i dostałam jakieś globulki na rozwijającą się infekcję (nawet jej nie zauważyłam).
Na twardniejący brzuch nie kazał mi brać No-spy. Szyjka ok. Dalej położenie pośladkowe
Teraz czekam na holter a potem zakupki, sasasa!
Mam więcej pić, by przybyło wód płodowych i dostałam jakieś globulki na rozwijającą się infekcję (nawet jej nie zauważyłam).
Na twardniejący brzuch nie kazał mi brać No-spy. Szyjka ok. Dalej położenie pośladkowe
Teraz czekam na holter a potem zakupki, sasasa!
reklama