reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze wizyty i zdjęcia USG

ja anielkaa ide 10 pazdziernika, wiec Twoje w gruncie rzeczy nie az tak daleko;-), ciesze sie, bo jest teraz w moim miescie, bo z mala to specjalnie do Oslo jechalam w 30 tyg i nie powiem mialam dosc a efekt dodatkowo byl lipny

reklama
kurcze, anielkaa tu jak w ogole chce usg to musze isc prywatnie, bo tylko polowkowe mam panstwowo.
zwykle kosztuje mnie z wizyta u gin 600 koron / ale normalnie drozej jak sie w ciazy nie jest/, 3/4d mam za 1000 koron

anielka idź idź!! jak dla mnie super sprawa!!
jak poszłam na usg i Pani mi pokazała mojego synusia w 4D to mi łezki poleciały tak się wzruszyłam :)
moim zdaniem warto zainwestować... :) u mnie też sporo kosztowało.. bo 130e (ale coś tam mi ma Państwo zwrócić.. złożyłam papiery i czekam na odp.)

Dorota super i jaki duzy, ciekawe ile moj skarbek wazy i jaki duzy ale w listopadzie moze sie dowiem;/;/
alka cuuuudownie poprostu nic dodac nic ujac!:-)
ja tez chce takie, ale nawet nie wiem gdzie tu moglabym pojsc i ile by to kosztowalo mnie ehh beznadzieja:-(

I juz jestesmy ;-)
Wszystko dobrze, Mala rosnie (gin potwierdza, ze w 99% Dziewczynka- nic nie dynda ;-)) i ma juz ok.750g :-).
Szyjka macicy w porzadku, badania super.
Nastepna wizyta za 4 tygodnie :-)

reklama
Do góry