reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze wizyty i zdjecia usg

reklama
Asionek co do wielkosci to moej w/g OM 11 tyg2d a owu na bak późno była miało 54mm CRL, czyli tez sporo. Nawet gin powiedział, że sporo, bo zazwyczaj tak 45 mm, ale kazde dziecko rosnie w swoim tempie może moje później zwolni, chociaz w normie sie miesci.

Rudson, rowniez trzymam kciuki za pomyslne wyniki! Wiem ze ciezko sie cieszyc ciaza jesli sa podejrzenia ze cos sie niedobrego dzieje... Mam nadzieje ze sie jednak wszystko dobrze ulozy dla Ciebie i maluszka:tak:

Hej! No to ja chyba ostatnia z badaniem przezierności sie zgłaszam :-)
Byłam dzisiaj! Wszystko jest super! Dzidziuś śliczny i uparty ;-) Nie bardzo chciał się odwrócić ale w końcu udało się pomierzyć wszystko jak należy.
A oczywiście wkręcałam sobie różne głupoty, a przez ostatnie dni to już szczególnie ;-)

reklama
Juz po wizycie ,wszystko w porzadku .Tylko nie tyje wedlug wagi tam.Dzisiaj bylam naczczo (nie zdazylam zjesc)61,1 ,a na poprzedniej wizycie 61.
W domu waga pokazuje 63 wieczorem.No i zglupialam.Wreszcie zobaczylam testyPappa na oczy ,bez problemu mi skopiowala.
Ten pierwszy 1:2204(Wedlug sredniej bylo1:476) ,Drugi1:24085(srednia 1:1204) tzeci1:75315(srednia1:3766) uspokoilo mnie to bardzo.
Blizniaki zajarane bardzo byly.Teraz nastepne polowkowe.

Do góry