reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze wizyty i zdjecia usg

tez dobra ta twoja szwagierka :/ ja tez wole z dystansem podchodzic ... jakby co co ( odpukac ) bedzie troszke lezej :((( mysle , ze mamy juz najgorsze tyg. za soba i teraz jak bedzie dobrze na naszych wizytach to juz raczej do konca tez bedzie dobrze :) i dopiero po tym bede sie w pewni cieszyc i zaczynac zakupy wyprawkowe :)))

reklama
No kazda z nas czeka z utesknieniem na genetyczne i dopiero jak bedzie dobrze to jest pelnia szczescia. Ja tez nie chce jeszcze za bardzo sie cieszyc bo potem jest ciezko. Wiekszosc dziewczyn chyba ktore ma wczesniejsze zle doswiadczenia ma takie podejscie.

Co nie znaczy ze trzeba miec pozytywne nastawienie ;-)

Dziewczyny juz po!Wszystko w najlepszym porzadku,wszystkie parametry prawidlowe (Przeziornosc czy jak to sie mowi1,4 )Babka sie rozgadala cala teczke fachowymi tekstami rzucala ,a ja sie skupialam na koncowce gdzie mowila wszystko ok.Krew pobrala,zadzwonia do mnie.
I z tego co wygladalo chociaz dziecko bylo leniwe i nie chcialo sie za bardzo ruszac ,to na 80% chlopak!Znowu!
Moj m. powiedzial odrazu na glos ze dobrze ze zdrowe!Zebym przypadkiem czegos glupiego nie powiedziala.

gratulacje! szybciutko poszlo. Karolina nie sugeruj sie, jest za wczesnie by dokladnie stwierdzic plec. jeszcze sie wszystko moze zmienic

Ale fajnie że wszystko w porządku! :-)
Ciekawe jak bedzie z chłopakiem? ;-)

Ja muszę się jeszcze tyyyle naczekać :( 3 tygodnie!

reklama
karolina to super ze wszystko ok i didi jest zdrowe :-) Fajnie ze masz juz to za soba bo to usg troche kosztuje nas nerwow.

Do góry