reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze wizyty i zdjecia usg

Karolina super, gratuluje
ja tez zawsze wlanczam filtr uszny jak mi lekarz za duzo gada, wyslu****e tylko czy ok czy nie, on potrafi o badaniach godzinami gadac
a ze nastepny chlopak, super, kiedys beda cie na rekach nosic:)

reklama
mialam juz jedno, to drugie to tak dodatkowo, dlatego ze wczesniej dzidzia byla za mala zeby pomierzyc wszystko. moze to i lepiej, przynajmniej zobacze ja drugi raz :)

Witam sie także tutaj :) ja juz tez po usg genetycznym..na 98% chłopak :) wszystkie parametry w porządku :) nie lubie tego badania..strasznie sie stresuje..tak było i teraz, ale na szczęście ok..
wszystkim które sa juz "po" gratulacje..wszystkim które sa "przed" POWODZENIA!!!!!!!!!!!!

shenkoka to gratuluje, dobrze ze wszystko oki. Chyba kazda ma przed nim nerwa niezlego. Ja juz sie boje a to za 2 tyg dopiero.

Witam sie także tutaj :) ja juz tez po usg genetycznym..na 98% chłopak :) wszystkie parametry w porządku :) nie lubie tego badania..strasznie sie stresuje..tak było i teraz, ale na szczęście ok..
wszystkim które sa juz "po" gratulacje..wszystkim które sa "przed" POWODZENIA!!!!!!!!!!!!

ciesze sie bardzo , ze wszystko ok :))
no i najprawdopodobniej kolejny chlopczyk na forum ;) narazie jedna dziewczynka tylko ...
ja ide 5ego i juz sie trzese na sama mysl ...

reklama
faktycnzie kolejny chłopczyk:)
a która ma mieć córeczkę?? bo musze tabelę wypełnić :p

Asionek ja tez 5-tego na 10:45 :)

Do góry