reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze wizyty i zdjecia usg

reklama
Dziewczyny juz po!Wszystko w najlepszym porzadku,wszystkie parametry prawidlowe (Przeziornosc czy jak to sie mowi1,4 )Babka sie rozgadala cala teczke fachowymi tekstami rzucala ,a ja sie skupialam na koncowce gdzie mowila wszystko ok.Krew pobrala,zadzwonia do mnie.
I z tego co wygladalo chociaz dziecko bylo leniwe i nie chcialo sie za bardzo ruszac ,to na 80% chlopak!Znowu!
Moj m. powiedzial odrazu na glos ze dobrze ze zdrowe!Zebym przypadkiem czegos glupiego nie powiedziala.

Gratulacje, ja w srode ide na to usg genetyczne...moj narzeczony chce bardzo chłopaka hehe ciekawe czy cos lekarz nam zdradzi :D

nie dziekuje, nawzajem.
zdrowie jest najwazniejsze, ale kazdy o czyms skrycie marzy :) a raczej o kims

Ostatnio edytowane przez moderatora:
nie dziekuje, nawzajem.
zdrowie jest najwazniejsze, ale kazdy o czyms skrycie marzy :) a raczej o kims
oj, swieta prawda :tak: Ja z moim to o dziewuszce jak zupka, ale kiedys jak mu w polsce za duzo wodki dali, to sie wygadal, ze chcialby dziewuszke, ale jak chlopak bedzie, to on oszaleje na jego punkcie, wiec tak czy siak co by nie bylo, to kupa szczescia :-D

Karolinka super !!!!!!!!!! zdrowko najwazniejsze , ale rozumiem , ze mozna byc lekko zawiedzionym ... druzyna tez dobra sprawa jak cos ;)))

ogolnie to ze wsszystkich przepowiedni maja byc chlopaki narazie brak dziewuszki ... ciekawe , ktora bedzie piersza :)

reklama
Dziewczyny juz po!Wszystko w najlepszym porzadku,wszystkie parametry prawidlowe (Przeziornosc czy jak to sie mowi1,4 )Babka sie rozgadala cala teczke fachowymi tekstami rzucala ,a ja sie skupialam na koncowce gdzie mowila wszystko ok.Krew pobrala,zadzwonia do mnie.
I z tego co wygladalo chociaz dziecko bylo leniwe i nie chcialo sie za bardzo ruszac ,to na 80% chlopak!Znowu!
Moj m. powiedzial odrazu na glos ze dobrze ze zdrowe!Zebym przypadkiem czegos glupiego nie powiedziala.
No to kochana zapowiada sie druzyna pilkarska :-) Moze to akurat kolejny David Beckham :-D Niech rosnie zdrowo :-):tak:

Do góry