reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze wizyty i zdjecia usg

Marti jeśli ma tendencje do zmniejszania sie to super nie ma sie co martwić i ważne że dzidzi dobrze:)

Ja mam wizyte 6 kwietnia ,i tylko podczas wizyt poki co czuje ze jestem w ciazy bo widze malenstwo, rozmawiam lekarzem a tak..... dalej ciezko mi w to uwierzyć, bo czuje sie tak jak zawsze, normalnie bawie sie z Julcią, nic mnie nie boli, objawów poki co brak...
heh moze przez to mam takie odczucia że przy Julci wszystko mnie bolało, musiałam non stop leżeć, bałam się o każdy dzień ... niesamowite to dla mnie że każda ciąża potrafi być inna... czekam z utesknieniem na wizyte bo będzie usg i mam nadzieję że nie zobaczymy tylko główki tak jak ostatnio... boje sie troche czemu tak dziwnie jest ułożone ale lekarz mówi że jest ok, i nie widzimy go przez moje przodozgięcie....

reklama
Ja po genetycznym...nie tak entuzjastyczna jak większość z was :-:)-:)-:)-:)-:)-(

Niestety przezierność za duża 3...
usłyszałam"albo na wadę serca, albo wadę genetyczną, albo nic nie ma i taka jego uroda..."...badanie robiło 2 lekarzy przez 2 godzi i szukali czegoś jeszcze aby potwierdzić że jest chore...ale wszytkie inne paramerty idealne...kość nosowa idealna paluszki rozłożone (co sugeruje iż z. Down jest raczej mało prawdopodobny)...

Mam skierowanie na amnio na 15-16 tydzień, w poniedziałek PAPP....na 12.05 echo płodu ( mój synek ma wadę serca)

Moja rodzina jest niestety obciążona wadą genetyczną i muszę przy okazji amni o przebadać materiał na zgodnośc z genotypem chorego dziecka mojej kuzynki...:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Powiedziano mi też że infekcja może mieć wpływ na pomiar...a ja mam teraz infekcję grzybiczną pochwy...:zawstydzona/y::zawstydzona/y: tego się trzymam...bo zwafriuję...

TO CHŁOPAK...

Rudson, przechodziłam przez to w I ciąży :( Na szczęście wszystko wyszło w porządku. Trzymam kciuki, żeby u Ciebie wszystko było OK :) A amnio to nic strasznego, będzie dobrze! :)

Rudson- Bądż dobrej myśli, ja trzymam kciuki. Na pewno wszystko dobrze się skończy. Ściskam mocno.

Rudson przykro mi bardzo :((( to nic pewnego wiadomo , ale napewno masz tresa :((
trzymam mocno kciuki za dalsze badania !!!!!!!!!!!! i wierze mocno , ze wyjda dobre !!!
trzymaj sie

reklama
Rudson bardzo mi przykro z powodu tych wszystkich stresow ktore musisz przechodzić... sama słyszałaś że wszystkie inne pomiary super więc sama przezierność jeszcze o niczym nie świadczy... głowa do góry

Do góry