Asionek31
Fanka BB :)
hej dziewczyny wróciałam właśnie z prenatalnego usffg...dzieciaki suuper....wszystko jest oki....są to bliźnięta dwujajowe...jedno łożysko mam z przodu macicy a drugie z tyłu....obydwa mierzą po 62,8 mm....także duuże dzieciaki....przeziorność też mają taką samą...1,9....przepływowość super..serduszka pięknie biją...wszystkie organy obecne....nooo ii powiem wam że jedna chyba będzie dziewczynka....boo tak powiedziała lekarka...pięknie się do tego rozkraczały obydwa...ale w pierwszym trudno stwierdzić a w drugi mówi że by stawiała na dziewczynkę....ale nie ważne...ważne żeby były zdrowe...i są....ufff....ale się maega stresowaliśmy z mężem.....taka jestem szczęśliwa....
jejku az sie wzruszylam ciesze sie bardzo , ze jest ok no i masz juz jedna dziewczynke najprawdopodobniej
a gdzie foteczki ??
kurcze maz jak byl pierwszy raz to w szoku musial byc i to jeszcze dwa bable rozrabiajace widzial )
Rabbitku gratulacje!! Jak ja się cieszę że wreszcie dobre wieści )
Dziewczyny.. czy to możliwe żebym ja już czuła ruchy dziecka??? Nie kopnięcia ale np jak się przeciąga albo cuś??
Siedzę dzisiaj na spotkaniu w pracy a tu nagle taki przejchanie jak wałeczkiem od środka.. raaaz... dwaaa... trzy... i stop!.. to było coś.. innego.. nie kłucie macicy rozciągającej się ani wiązadeł ani skurcz.. to było.. jakby ktoś mi piąstkę odcisnął.. i od razu pomyślałam że to didi ) Dodam, że według USG dziś zaczynam 14 tc ) Czy to jest możliwe???
hmmm mi sie wydaje , ze to zalezy od kobiety juz nie raz czytalam , ze babki wrecz upieraly sie , ze czuly dzidzie !! i tak bylo i to byly kobiety , ktore juz mialy dzieci wiec i jakies doswiadczenie
takze ja mysle , ze wszystko jest mozliwe