reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze wizyty i zdjecia usg

reklama
ja też kazdej moge powiedzieć że na 50% bedą mieć to czego chcą :D:D:D

dla mnie w tak wczesnym tc jest nie wiarygodne,za duzo znałam przypadkow gdzie płeć sie zmieniła,choć częściej sie zdarza pomyłka na "dziewczyke" tzn. gin mówi,że dziewucha a pod koniec porodu jednak widać siuśka...niż pomyłka w drugą strone!!! do ktoregoś tam tc narządy płciowe chłopców wygladają tak samo jak wargy sromowe u dziewczynek i stąd to może myć mylne...
ja wolę poczekać do 22tc wtedy juz jest większe % że bedzie to co powie gin.

Basia :shocked2:chłopak super

U mnie koleżanka z Grudniówek do końca miała urodzić chłopaka wróciła ze szpitala z córką :-D

hej kobietki
ja tylko na chwilke ;-)
dzidzior ma 67,5 mm, 66 gr, przeziernosc2,2, z usg wychodzi 13 tydzien, zdrowiutki - podobny do meza - i na 70% chlopak :rofl2:
byl ze mna brat :tak:

wszystkim dziewczynom gratuluje :-) jestem szczesliwa :-)

Super! Gratulacje :-) A Fotki nie masz? Popatrzyloby sie na didi :-)

hej kobietki
ja tylko na chwilke ;-)
dzidzior ma 67,5 mm, 66 gr, przeziernosc2,2, z usg wychodzi 13 tydzien, zdrowiutki - podobny do meza - i na 70% chlopak :rofl2:

Ogromna gratulacje...takie wiadomości odpędzają złe myśli...:)))

hej kobietki
ja tylko na chwilke ;-)

super !!! i jeszcze plec poznalas ;))) nie no az sie buzka cieszy jak sie czyta dobre wiadomosci !!!

wiadomo , ze pomylka to moze zawsze byc , ale fajnie sobie tak wiedziec,ze ma byc np. chlopczyk :) a pozniej jeszcze sie to zweryfikuje

Hej Mamuśki :)

ja wczoraj bylam na usg kontrolnym mojego krwiaczka no i zmniejszył się ale nie wchłonąl do końca musze dalej leżeć :( ale najważniejsze ze widziałam dzidziusia wiercił się krecil jest cudny i wszystko ok a za 2 tyg usg prenatalne :shocked2:

reklama
Do góry