reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Nasze wizyty i zdjecia usg

ja też już po wizycie ale zdjęcia nie dostałam :(
zdenerwował mnie lekarz tekstem " na razie wszystko w porządku" (wiecie chodzi o to "na razie")
wierze,że już będzie wszystko ok. bo najgorsze za mną
teraz wizyta za 3 tygodnie i niestety nadal musze brać wszystkie leki i zastrzyki - wczoraj nie mogłam się wkłuć :(

reklama
ale skoro dobrze to dobrze. tego sie trzymaj! ja tez czekam na te wizyty jak na zbawienie. od wczoraj doslownie czuje jak mi macica rosnie, az brzucha dotknac nie moge i tez sie zastanawiam czy wszystko ok :/

MArtycha sliczna dzidzia :) i jaka duza juz :)

ja też już po wizycie ale zdjęcia nie dostałam :(
zdenerwował mnie lekarz tekstem " na razie wszystko w porządku" (wiecie chodzi o to "na razie")
wierze,że już będzie wszystko ok. bo najgorsze za mną
teraz wizyta za 3 tygodnie i niestety nadal musze brać wszystkie leki i zastrzyki - wczoraj nie mogłam się wkłuć :(

najwazniejsze , ze male rosnie i jest ok !!! a lekarz tez nie wiem po co taki komentarz dal :/ niekorzy to wyczucia nie maja
bedzie dobrze !!

Witam mamuśki:)

A ja juz nie moge doczekać się jutra:-)juz jutro wizyta..ale jak zwykle lek niesamowity,no ale trzeba byc dobrej mysli:-)

3majcie za nas kciuki;-)
Odezwiemy sie jutro wieczorkiem..papasku

Kurcze wyszły mi w badaniu krwi jakieś przeciwciała i dziś muszę te badania powtórzyć. Zastanawiam się co to za dziadostwo bo mamy z mężem takie same grupy krwi.

Rabbit - Ty pracujesz w laboratorium podpowiedz proszę.

martycha dzidzia śliczna...

Alerts skoro dzidzia rośnie, serduszko bije, to wszystko jest ok...lekarze powinni czasem zastanowić się nad tym, co mówią...kobiety w ciaży są przewrazliwione na każdym punkcie.

Miłka na jakie przeciwciała robiłas badania?

reklama
No właśnie to nie są przeciwciała związane z grupą krwi moją i męża tylko pojawiły się jakieś inne no i teraz mają sprawdzić co to jest i czy ma wpływ na ciążę czy też nie. Trzy dni się czeka na wyniki bo podobno w Katowicach robi to tylko Regionalne Centrum Krwiodawstwa i Krwiolecznictwa. No i nie ukrywam, że jak poczytałam sobie te wszystkie bzdety na necie to ściska mnie w brzuchu jak cholera.

Do góry