Asionek31
Fanka BB :)
Ja tez mam nadzieje ze sie cos wydarzy przed planowanym masazem, ale jesli nie to jakos wytrzymam![]()
Asionek - moze tobie nie bedzie potrzebny, nie ma co sie martwic na zapas![]()
no ja jeszcze czas mam
Dziewczyny mam pytanie, czy jak miałyście robione wymaz na paciorkowca to z ilu dziurek? :-) Ja tylko z pochwy i mam negatywny wynik, ale nie wiem czy ufać temu.
Czy Wy czujecie też klucie w pochwie? Ja tak mam ostatnio i się zastanawiam czy może wreszcie cos u mnie do przodu idzie. Czy to może byc skaracanie sie szyjki? Bo poki co u mnie była długa i zamknięta.
ja ide dopiero na wymaz
klucie tez zaczelam czuc ostatnio
Ja własnie po wizycie. Wyniki krwi , ciśnenie oki.
Gin pyta czy jakieś skurcze miałam ?? Ja odp że NIE . A co sie okazuje że jakoś skurczy nie zauważyłam i rozwarcie mam na 2 cmi w ciągu tygodnia powinno się wyjaśnić wszystko.
No zobaczymy czy urodzę w terminie.
wow niezle z tym rozwarciem
Ja podczas tego pobytu w szpitalu też się ciekawych rzeczy dowiedziałam
Ostatnio jak byłam u gina (1,5 tyg. temu) to mówił, że Mała waży jakieś 2500 a w szpitalu lekarz mi powiedział, że wazy 3500 - także przyrost ma niezłyCiekawe ile w tym prawdy, a ile te aparaty ściemniają
A rozwarcie na razie na opuszek i nic nie zapowiada rychłego porodu. Tylko skurczybyki mnie teraz bolesne męcza ale nie regularne...
Poza tym odebrałam wyniki z przychodni, żeby mi jeszcze raz nie robili i GBS na szczęście ujemny.
Reszta badan tez ok więc się cieszę.
A jutro i tak musze jeszcze gina odwiedzić, bo musze wziąć zaświadczenie, że jestem w ciązy żeby to podanie o tom indywidualny na uczelnię napisać. Mam nadzieję, że jakoś sobie dam radę z nauką
no to z waga niezle , ciekawe kto sie mylil