mileczka89
Mamita małego Mareczka
Anek to wyszłaś korzystniej bo ja płaciłam za wymaz 40 zł:-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No ja nie chcę Was straszyć ,ale w szpitalu większość kobiet to była po terminie, a personel się śmiał ,że w tym roku są leniwe dzieci bo większość po terminie się rodzi![]()
ja chcialam urodzic w urodziny Mojego, ale musialabym pare dni przenosci, wiec juz mi sie ten pomysl nie podoba
Kasiadz twoj gin to palant jak mozna cos takiego pierworodce przed porodem!![]()
Wiecie może ile średnio dziecko przybiera na wadze w ciągu tygodnia? Bo mi Pani dr. mówiła że ok 500 g na tydzień... A mi zostały 4 tygodnie jakby nie patrzeć. Ale Pani dr powiedziała, że nie dam rady urodzić dziecka powyżej 4 kg SN, więc jeśli osiągnie wage powyżej 4 kg zrobimy cięcie"Gdyż w narodzinach nie chodzi o to by zamęczyć matkę i dziecko ale o to, by bezpiecznie obojga przeprowadzić przez poród".
ja tez jestem po wizycie u poloznej, zadnych rewelacji nie ma, maly lezy glowka w dol, ale w kanale jeszcze nie jest
na skargi ze kosc lonowa boli powiedziala ze dobrze bo przygotowuje sie do porodu
tetno szkraba dobre, moje cis niskie, waga w miesjcu od 2 tygodni a nawet schudlam pol kg
obstawia ze na poczatku pazdz powinno sie ruszyc ale na dwoje babka wrozyla, nigdy nic nie wiadomo
Cześć dziewczynki. Ja już pow wizycie w klinice. Jak sie ostatnio martwiłam że dziecko "małe" tak teraz dziubas waży już 3100 g. Nic nie wskazuje na wcześniejsze rozwiązanie wiec prawdopodobnie bedzie w terminie. Wiecie może ile średnio dziecko przybiera na wadze w ciągu tygodnia? Bo mi Pani dr. mówiła że ok 500 g na tydzień... A mi zostały 4 tygodnie jakby nie patrzeć. Ale Pani dr powiedziała, że nie dam rady urodzić dziecka powyżej 4 kg SN, więc jeśli osiągnie wage powyżej 4 kg zrobimy cięcie"Gdyż w narodzinach nie chodzi o to by zamęczyć matkę i dziecko ale o to, by bezpiecznie obojga przeprowadzić przez poród". Posłusznie kiwałam główką
Ahhh i na wadze - 2kg ;]
w ostatnim miesiącu dziecko przybiera średnio 250g na tydzieńjestem ciekawa ile moja kluska waży :-)
Ja mam jutro wizytę, ciekawe co mi powie ...
pewnie że nic nie wskazuje na wcześniejszy poród
co tu robić żeby już urodzić![]()
w ostatnim miesiącu dziecko przybiera średnio 250g na tydzieńjestem ciekawa ile moja kluska waży :-)