Asionek31
Fanka BB :)
Ja tylko relację chciałam zdać z wczorajszej wizyty :-) Wszystko OK tzn. szyjka skrócona jeszcze bardziej, ale się trzyma zamknięta, a co za tym idzie leki nadal w ilości nie zmienionej. Młoda w pozycji wyjściowej, ale to u mnie i tak znaczenia żadnego nie ma. Waży ponad 2400 g. No i co najwazniejsze wstepnie jestesmy umówieni z lekarzem, że 10 października stawiam się w szpitalu :-) To tak w wielkim skrócie.
data bardzo fajna
ja Wam mówię, że te które myślą, że za raz urodzą najczęściej przenoszą ;-)
hehe no tak to najczesciej bywa
Ja dziś byłam porobić badanka i KTG, wyszedł mi jeden skurcz 40, dobrze że nieregularne, ale nie wiem czy lekarz mi nie przepisze leku na wsrzymanie. Chłop mi wybył z domu na dwa tyg.i przydało by się na niego poczekać z porodem, a pozatym musiałam iść z buta na te badania(jakieś 3 km i powrót), wczoraj na zebranie do szkoły, też podobnie i boje się że jak tak będę łazić to też dołącze do naszych rozpakowanych koleżanek, w dole tak mnie już boli że nie wiem, chodzę tiptopkiem, ale może się uda do pażdziernika wytrzymać, pocieszam się że niektóre chodzą z rozwarciem i przenoszą to może i mi się uda nie urodzić za szybko.
kurcze to sie nalazisz troche .. moze niech gin cos da lepiej ?? jeszcze masz czas na porod
Kasiadz twoj gin to palant jak mozna cos takiego pierworodce przed porodem!
no tez sie dziwie :/ tak jakby tylko te co sex uprawiaja czy co tam mialy latwe porody i ciasne nie byly
bez sensu !! po co to straszyc kurcze to ja nie wiem
ja tez czuje , ze ciasna jestem jokos bardziej teraz i gin nic na to nie mowi