anek30bb
Fanka BB :)
Anek30bb na 13 września do dr Kawulok![]()
Bardzo fajna i sympayczna lekarka
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Anek30bb na 13 września do dr Kawulok![]()
Widze że wszystkie dzisiaj wizyty udane, ja też dzisiaj odwiedziłam pana doktora i też szyjaka zamknięta, wsztstko w porządku, jedynie mam dużo leżeć, bo dzidzuś nisko, główka już w kanale rodnym.
Czekamy chyba jeszcze na wieści od Milki, daj znać jak już jesteś po.
U mnie co ma być zamknięte jest zamknięte ;-) główka wysoko, pobrał mi wymaz na cytologię i zlecił morfologię kontrola 20 września a potem co 7 - 10 dni :-)
Dziewczynki to ja tak hurtem gratuluje wizyt udanych! Asionek tobie juz tez gratulowalam. To wy niezle wysocy wszyscy jestescie :-)
Ja tez po wizycie. Wszystko u nas wporzadku. Szyjka jaka byla taka jest, nic sie nie otwiera bardziej ani nie skraca juz od dawna wiec gites. Przytylam w ciagu 3 tyg 1,5 kg wiec razem 13,5 (balam sie ze bedzie wiecej ) no i uwaga uwaga, jutro koncze 33 tydz a maly wazy 2500! Matko i corko jakis kolos mi rosnie. Az sie ginek zapytal na poczatku usg na kiedy ja mam termin hehe. W kazdym razie kazal za tydz juz sie przestac oszczedzac bo dzidz duzy i bedzie mogl sie wczesniej pojawic. Aha no i caly czas ladnie glowkowo ulozony.
no nieźlena sierpniówkach też się chłopak - gigant urodził 4700 i 60 cm ;-)
gosiane gratulacje no i będzie diduś duży! mój ma ok 3kg bo trzy tygodnie temu miał 2200g ale ja jestem prawie w 36tc ;-)
a dzis mi teściowa mówiła że komuś tam lekarka powiedziała że dzidziuś będzie miał ok 3300 a urodził się 4400!! aż taki margines błędu na usg?!
U mnie na wtorkowej wizycie też ok,
nic nie pisałam ...
szyjka się trzyma zamknięta
dzidziol waży ok 2600g, zdrowa Córa
mi przez m-c przybyło 1 kg
czyli razem 4,5kg licząc bez tego co straciłam na początku
kolejna wizyta za 2 tyg
tak i naprawdę super kobitka,jak zapytałam o cc na życzenie to tylko się uśmiechnęła i zapytała dlaczego chce i bez problemu mi wpisała cc potem wizyta u Witowskiego(anestezjolog) też okAnek tez byłaś u niej?