reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze wizyty i zdjecia usg

reklama
magda dopiero cię doczytałam. Córa a miał być synuś?!! ale niespodzianka na sam koniec :-D
Kiniutka dobrze że wszystko ok :-) to malutkie te dzieciaczki tak ogólnie...a w Pl jakoś tak strasznie przez to nie panikują że jakieś 2 kg waży, a tu zestrachani...

dzieki za kciuki :)

jestem po juz :)
poszlo szybko i sprawnie :)
szyjka ladna , te moje stawianie sie macicy to dobre jest i mam sie nie przejmowac skoro z szyjka jest ok
bedzie mi latwiej pozniej podobno skoro tak ladnie cwiczy :)
dostalam skierowanie na rozmowe z anastazjologiem na 15.09. i tam juz sie zajma wszystkim i dostane liste do szpitala itd.
mam malutka anemie dostalam witaminy i zelazo

sie usmialam , bo gin patrzy na te wyniki z USG co bylam i mowi o wszystko dobrze i jakie wielkie nogi ma maly hehe
wedlug niego wymiary , waga jak najbardizej ok :) pewnie wysoki bedzie ja mam prawie 170 moj prawie 190 , jego ojcic byl wysoki , a moj mial prawie 200cm wiec ma po kim dlugie nogi miec :)

no i przytylam od poltora miesiaca kg :) opierdzielu nie bylo tylko mile slowa tym razem hehe​

Nie wiem jak szyjka, ale chyba trzyma... Nastepna wizyta z badaniami 21 wrzesnia, narazie na mocz antybiotyk. Wszystko ok, mam uwazac na odejscie wod, skurcze, krew lub slabsze ruchy. Dzidzius wazy 2116
001.gif
Ulozone glowka w dol, wypina chuda dupine
001.gif
Serduszko 131/min i... uwaga uwaga... mamy fote - na 100% EMILKA:-D:-D a mialbyc synus;-)

wow co za zmiana w ostatniej chwili :) super , ze wszystko jest oki :) a jak mezus nie jest w szoku ??

trzymam dziewczyny kciuki za wizyty dzisiejsze ja byłam dziś na badaniach wizytę mam w sobotę juz sie nie moge doczekac......

icarium- ty tak nie pisz ze dziecko ma przyblizoną wagę urodzeniową do mamy bo ja się urodziłam z wagą 6 kg, powagaaa:szok:

wow to niezle wazylas :szok: :))

Milka i jak juz po wizycie ?? :)

Widze że wszystkie dzisiaj wizyty udane, ja też dzisiaj odwiedziłam pana doktora i też szyjaka zamknięta, wsztstko w porządku, jedynie mam dużo leżeć, bo dzidzuś nisko, główka już w kanale rodnym.
Czekamy chyba jeszcze na wieści od Milki, daj znać jak już jesteś po.

U mnie co ma być zamknięte jest zamknięte ;-) główka wysoko, pobrał mi wymaz na cytologię i zlecił morfologię kontrola 20 września a potem co 7 - 10 dni :-)

reklama
Pewnie, że nie jest źle. Jak na razie się trzymamy, nie ma żadnego wcześniaka (tfu tfu tfu odpukać oby ich nie było). Końcówka zawsze jest najtrudniejsza :)

Do góry