reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze wizyty i zdjecia usg

kasiadz
aaaaajjj grzybica... no to lecz bo to najgorsza nieprzyjemność kroczowa chyba jaką znam ( bo porodu jeszcze nie przechodziłam :p)
a potem ćwicz ile wlezie! I też będę miała to miała na uwadze, bo przecież nie chcę zostać nacięta;/

reklama
kasiadz
aaaaajjj grzybica... no to lecz bo to najgorsza nieprzyjemność kroczowa chyba jaką znam ( bo porodu jeszcze nie przechodziłam :p)
a potem ćwicz ile wlezie! I też będę miała to miała na uwadze, bo przecież nie chcę zostać nacięta;/

nie wiem czy to najgorsza dolegliwość, bo nie czuję żadnego swędzenia, pieczenia......

malutka super ze juz tyle wytzrymalas - jeszcze tylko 2 tygodnie :)

ja wlasnie wrocilam od poloznej. Moje didi niestety lezy posladkowo. Polozna mowi zebym sie jeszcze nie martwila, bo ponoc wod mam duzo i macice duza jak na 36 tydzien wiec mala me sporo miejsca zeby sie jeszcze przekrecic. mam codziennie robic cwiczenia, za 2 tyg kolejna wizyta i jesli nadal bedzie posladkowo to bede miala USGi "oferte" przekrecania malej przez powloki brzuszne. Jesli sie nie zdecyduje na to albo mimo przekrecania dziecko nie zmieni pozyci to bedzie planowana cc :(

cytryna badz dobrej mysli domyslam sie ze wolisz rodzic sn, wiec bede trzymala kciuki zeby mala sie przekrecila. Moja juz byla glowkowo, a teraz znow jest poprzecznie...

malutka super ze juz tyle wytzrymalas - jeszcze tylko 2 tygodnie :)

ja wlasnie wrocilam od poloznej. Moje didi niestety lezy posladkowo. Polozna mowi zebym sie jeszcze nie martwila, bo ponoc wod mam duzo i macice duza jak na 36 tydzien wiec mala me sporo miejsca zeby sie jeszcze przekrecic. mam codziennie robic cwiczenia, za 2 tyg kolejna wizyta i jesli nadal bedzie posladkowo to bede miala USGi "oferte" przekrecania malej przez powloki brzuszne. Jesli sie nie zdecyduje na to albo mimo przekrecania dziecko nie zmieni pozyci to bedzie planowana cc :(

spróbuj sama dziecko przekręcić poprzez przesuwanie rękoma po brzuchu będąc w pozycji na czworakach , u mnie dziewczynie z sr się udało :)

cytryna dzieciaczki sie jeszcze moga przekrecac w tym tyg, rob cwiczenia i popros ladnie malucha zeby sie przekrecil ;-) Podobno dobrze tez jest lezec na plecach z pupa i nogami w gorze (poduszka pod pupe a nogi na sciane) i gladzic brzuch w kierunku w ktorym ma sie dziecko obrocic, nam tak na sr mowili. Trzymam kciuki.

reklama
Do góry