reklama
Justyś1985
Fanka BB :)
Witajcie, wczoraj miałam wizyte u lekarza , ogólnie wszystko dobrze ale wyniki badań nia za bardzo bo mam anemie. Musze sobie lepiej zbilansowac diete i dodatkowo brac żelazo i za 3 tygodnie zobaczymy czy cos sie poprawi.
No to za zielone warzywa proszę mi się tu brać i sok z buraka
No właśnie portki w dół i do dziełaja dzisiaj też byłam na wizycie.
ogólnie wszystko ok, tylko powiedział że początki grzybicy widać więc dostałam clotrimazolum tabletki, globulki i krem. A oprócz tego to kazał mi dużo leżeć na lewym boku na problemy z oddychaniem. Małą też sobie podglądnełam, bo lekaż miał nowe usg 4d i przetestował ja na mnie bezpłatnie to widziałam jak córcia się uśmiecha.
Lekarz też powiedział że pochwa mi się obkurczyła prawdopodobnie przez brak seksu więc wygląda na to że sie nie wybronię przed nacięciem krocza
Mariolcia- ślicznego masz brzdąca :*
sivi
ja dzisiaj też byłam na wizycie.
ogólnie wszystko ok, tylko powiedział że początki grzybicy widać więc dostałam clotrimazolum tabletki, globulki i krem. A oprócz tego to kazał mi dużo leżeć na lewym boku na problemy z oddychaniem. Małą też sobie podglądnełam, bo lekaż miał nowe usg 4d i przetestował ja na mnie bezpłatnie to widziałam jak córcia się uśmiecha.
Lekarz też powiedział że pochwa mi się obkurczyła prawdopodobnie przez brak seksu więc wygląda na to że sie nie wybronię przed nacięciem krocza
No to mi już pajęczyną zarosła w takim razie...
NabAwe
mamusia Emilki :)
dieta to chyba dla mnie najgorsze kara!Ewa - spokojnie, pewnie wystarczy dieta niektóre dziewczyny już z nią walczą nie będziesz sama ;-)
kasiadz
dziewczyny Ci dobrze radzą, nie ma na co czekać, to w końcu dla dobra Twojego krocza, więc w imię takiej idei warto....
malutka2326
Od dłuższego czasu wyszłam w końcu zadowolona z gabinetu
Jak to wczoraj doktorek powiedział, to już moje ostatnie badanie ginekologiczne było, stwierdził ,że trzymam się dobrze, ale jeszcze muszę leżeć dwa tygodnie ,a potem mogę w końcu wstać
Również za dwa tygodnie mam odstawić już fenoterol i luteinę ,no i 6-go czyli za dwa tygodnie kolejna wizyta
Robił mi wczoraj dokładniejsze USG i mnie trochę zjarzył
Wyskoczył mi z tekstem:
-Córka?
-Nie, syn
Patrzy, patrzy w ten monitor i mówi:
-A co masz w domu?
-Dwóch chłopców, to w końcu chłopiec czy dziewczynka?
-Nie no chłopiec, tak sobie żartuję...
No myślałam ,że mi piana z gęby poleci, a najlepsze jest to ,że sama nie wiem w co wierzyć
Po USG niby wszystko OK, ale najgorsze jest to ,że wy wszystkie wiecie ile Wasze maleństwa ważą czy mierzą ,a ja nie wiem nic...
Usg mam na każdej wizycie mimo ,iż chodzę na fundusz ,a nie prywatnie ,ale jak on to stwierdził ,ten sprzęt nie mierzy i nie waży ,także nawet nie wiem co mnie czeka
Jak to wczoraj doktorek powiedział, to już moje ostatnie badanie ginekologiczne było, stwierdził ,że trzymam się dobrze, ale jeszcze muszę leżeć dwa tygodnie ,a potem mogę w końcu wstać
Również za dwa tygodnie mam odstawić już fenoterol i luteinę ,no i 6-go czyli za dwa tygodnie kolejna wizyta
Robił mi wczoraj dokładniejsze USG i mnie trochę zjarzył
Wyskoczył mi z tekstem:
-Córka?
-Nie, syn
Patrzy, patrzy w ten monitor i mówi:
-A co masz w domu?
-Dwóch chłopców, to w końcu chłopiec czy dziewczynka?
-Nie no chłopiec, tak sobie żartuję...
No myślałam ,że mi piana z gęby poleci, a najlepsze jest to ,że sama nie wiem w co wierzyć
Po USG niby wszystko OK, ale najgorsze jest to ,że wy wszystkie wiecie ile Wasze maleństwa ważą czy mierzą ,a ja nie wiem nic...
Usg mam na każdej wizycie mimo ,iż chodzę na fundusz ,a nie prywatnie ,ale jak on to stwierdził ,ten sprzęt nie mierzy i nie waży ,także nawet nie wiem co mnie czeka
reklama
malutka2326
No mam nadzieję ,że dwa tygodnie, bo moje kochanie zapowiedziało ,że nie da mi wcześniej wstać jak 15-go Choćby miał wziąć urlop ,mam nadzieję ,że uda mi się postawić na swoimmalutka - fajnie tylko 2 tygodnie leżingu wstajesz i rodzisz ;-) a z tą córką to bym go pacnęła w głowę
A z tą dziewczynką ,to daj spokój, ale byłam zła