reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze wizyty i zdjecia usg

reklama
malutka ja tez nie wiem ile mierzy i wazy moj brzdac...no chyba zebym poszla prywatnie i zaplacila grubą kasę to Ci nawet w kolorze wszystko wydrukują. Także łącze się z Tobą w bólu. A tym leżeniem przekichane. Wiem jak to jest bo sama zalegam w domu, ale musimy pamietac ze to dla dobra naszych pociech :)

malutka ja tez nie wiem ile mierzy i wazy moj brzdac...no chyba zebym poszla prywatnie i zaplacila grubą kasę to Ci nawet w kolorze wszystko wydrukują. Także łącze się z Tobą w bólu. A tym leżeniem przekichane. Wiem jak to jest bo sama zalegam w domu, ale musimy pamietac ze to dla dobra naszych pociech :)
Do leżenia to w sumie już się przyzwyczaiłam, no i prawda jest taka,że gdyby nie chodziło o maleństwo to by mnie wołami w łóżku nie zatrzymali :-D
Ale mojego nie potrafię zrozumieć, zamiast się cieszyć ,że w końcu wstanę i go zwolnię z obowiązków to on mi każe jeszcze gnić do 15-go :wściekła/y::-D

Do leżenia to w sumie już się przyzwyczaiłam, no i prawda jest taka,że gdyby nie chodziło o maleństwo to by mnie wołami w łóżku nie zatrzymali :-D
Ale mojego nie potrafię zrozumieć, zamiast się cieszyć ,że w końcu wstanę i go zwolnię z obowiązków to on mi każe jeszcze gnić do 15-go :wściekła/y::-D

No martwi się o ciebie! powinnaś się cieszyć że masz takiego fajnego opiekuńczego faceta!
Tylko 2 tygodnie? to tak jak rabbit. To już mniej więcej wiadomo które następne polecą :-)

malutka masz wspaniałego chłopa, że tak Cię pilnuje i tak o Ciebie dba. A z tymi pomiarami to bardzo dziwne żeby w dzisiejszych czasach były takie gówniane sprzęty żeby takich podstawowych wymiarów nie było, coś zciemnia.

Dzięki dziewczyny :-)
Wiem ,że mam kochanego chłopa, ale ja chcę już wstać!!!:-D
No obyście miały rację ,że mały do terminy wyczeka :-D Choć po fenoterolu różnie to może być gdy go odstawię, jak to lekarz powiedział "najwyżej urodzę" :-D

reklama
dieta to chyba dla mnie najgorsze kara! :p

kasiadz
dziewczyny Ci dobrze radzą, nie ma na co czekać, to w końcu dla dobra Twojego krocza, więc w imię takiej idei warto.... :-D
muszę grzybicę wyleczyć, i już mojemu zapowiedziałam że za 10 dni koniec z lenistwem i wymigiwaniem :)

Malutka dobre wieści u ciebie, 2 tyg szybko zleci więc się trzymaj

Do góry