reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze wizyty i zdjecia usg

reklama
Tak to taki krazek..
U nas w szpitalu nie maja do tego przekonania..ale moze mi lekarz załozyc jesli chce tylko musze go kupic na koszt wlasny..jednak ja niemam przekonania..i szewek juz raz mialam.. teraz sie tylko boje narkozy..a tak chyba jakos to sie da!!
To jesli objawialo sie to bolami z krzyza tzn ze były skurcze.. no to byc moze ..bo skurcz powoduje skracanie i rozwieranie sie szyjki..mi nic nie było do tej pory..a lekarz kontrolowal mnie wyjatkowo..poniewaz nastawial sie na powtorke z rozrywki:p no coz taki moj los..

Anitka kciuki na zabieg &&&&&&&& ważne że jest zauważone i leczone, ja też badanie ginekologiczne w lipcu dopiero, nie co każdą wizytę mam, a co do dopochwowego to mi robili na początku ciąży tylko potem przez brzuś.

ja też nie jestem badana co wizytę, ostatnio w prawdzie w maju, ale usg na szczęście jest co wizytę, na szczęście w tym tygodniu widzimy się z ginem

wiecie Wasi lekarze prowadzacy musza wiedziec co w danym momencie badac..ja mam taka wade niewydolnosci szyjki:/ niemartwcie sie bedzie dobrze i dziekuje za wsparcie, kochane jestescie..ja wlasnie sie przygoyowuje do wyjscia..:/szlak mnie trafia na sama mysl,ale coz to jest teraz najwazniejsze:p

Dziewczyny czy któraś z Was miała na połówkowym badaną grubość fałdu karkowego ( nie chodzi mi o przezierność karkową, która jest badana między 11 a 13 tygodniem)- jeśli tak, jakie miałyście wyniki- z góry dzięki za odpowiedź.

Anita głowa do góry, dobrze będzie, wszystkie kciuki trzymamy :-)

A ja się Wam dziewczyny pochwalę moją córcią po połówkowym :-) Waży 488 gram i wszystko z nią w jak najlepszym porządku. Pytałam się o naczynia przodujące i genetyk mi powiedział, że jeżeli moja gin będzie miała jakieś obiekcje to skieruje na to, a chciałam to skontrolować.. A co do fałdu karkowego madzilka, to mój mąż mówi,że on mi mierzył to, ale na raporcie z wizyty nie wiem które to.

mala489.jpg

reklama
Do góry