reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze wizyty i zdjecia usg

karolina super ze wszystko dobrze, jagmar gratulacje córuni!

Ja dziś też byłam na usg, drugi lekarz potwierdził że to chłopaczek więc chyba spokojnie mogę się zaopatrywać w niebieski kolorek :)
Waży ok 700g, mierzy ok 22cm, akurat nie mam podane CRL.
Wklejam piekna buzię mojego synka :-) mam nadzieję że wyraźnie widać, kijowy mam aparat.

super buziak :) no i gratulacje synka !!! zakupy czas zaczac :)

Dziewczeta dowiedzialam sie wkoncu. BEDZIE DZIEWUSZKA!!!!! :-):-D:-D
n ie wiem niestety ile wazy ani ile ma cm! Bo nie napisali mi tego w raporcie dostalam 4 beznadziejne zdjecia, kazde takie same i malo przyjemna babka nie chciala mi nic pokazac bez sensu:((

gratuluje dziewczynki :)
szkoda tylko , ze babka niemila byla ... ale najwazniejsze , ze jest oki :)

reklama
Wow dziewczyny ile wizyt zaliczonych!:) Ciesze sie ze znow dobre wiadomosci i widze ze znow sie duzo panienek ujawnilo:D Super i gratulacje! I niech dalej zdrowo rosna maluszki!

Lena, Asionek gratuluję chłopczyków :) piękne foty mają
biggrin.gif

Karolina córa duzia :)
Elifit śliczny :) i jaki sporawy, 700 gramów :)
Werka no to gratuluję córeńki, szkoda że trafiłaś na niemiłego babsztyla :/

Werka gratuluje dziewczyneczki :-)

Ja tez bylam dzisiaj na wizycie i chlopiec pozostal chlopcem, rosnie pieknie ma juz 521g i 24cm :-) poza tym wszytsko oki.

Elefit-buziaczek jak malowany,a jaki zadarty nosek
Jagmar,Werka-SUPERRRRRR GRATULACJIE córci,ale fajnie,Werka,a baba się nie przejmuj ważne,że wiesz co masz.
Gosiane-to super,że płci nie zmieniło,gratulacje synusia JUPIII.

reklama
Tez sie pochwale :-) Zdjecie wrzucę pozniej, ale jestem wlasnie po polowkowym i wszystko w najlepszym porzadku :tak: Giulia nadal ma picke jak sie patrzy i nic sie juz raczej w tym kierunku nie zmieni :-) Jestem przeszczesliwa i czekamy az tatus wroci z pracy, zeby pokazac mu wszystkie zdjecie jego coreczki :-) Ale mi sie geba cieszy :-D

Do góry