reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze wizyty i zdjecia usg

karolina super ze wszystko dobrze, jagmar gratulacje córuni!

Ja dziś też byłam na usg, drugi lekarz potwierdził że to chłopaczek więc chyba spokojnie mogę się zaopatrywać w niebieski kolorek :)
Waży ok 700g, mierzy ok 22cm, akurat nie mam podane CRL.
Wklejam piekna buzię mojego synka :-) mam nadzieję że wyraźnie widać, kijowy mam aparat.

super buziak :) no i gratulacje synka !!! zakupy czas zaczac :)

Dziewczeta dowiedzialam sie wkoncu. BEDZIE DZIEWUSZKA!!!!! :-):-D:-D
n ie wiem niestety ile wazy ani ile ma cm! Bo nie napisali mi tego w raporcie dostalam 4 beznadziejne zdjecia, kazde takie same i malo przyjemna babka nie chciala mi nic pokazac bez sensu:((

gratuluje dziewczynki :)
szkoda tylko , ze babka niemila byla ... ale najwazniejsze , ze jest oki :)

reklama
Wow dziewczyny ile wizyt zaliczonych!:) Ciesze sie ze znow dobre wiadomosci i widze ze znow sie duzo panienek ujawnilo:D Super i gratulacje! I niech dalej zdrowo rosna maluszki!

Lena, Asionek gratuluję chłopczyków :) piękne foty mają
biggrin.gif

Karolina córa duzia :)
Elifit śliczny :) i jaki sporawy, 700 gramów :)
Werka no to gratuluję córeńki, szkoda że trafiłaś na niemiłego babsztyla :/

Werka gratuluje dziewczyneczki :-)

Ja tez bylam dzisiaj na wizycie i chlopiec pozostal chlopcem, rosnie pieknie ma juz 521g i 24cm :-) poza tym wszytsko oki.

Elefit-buziaczek jak malowany,a jaki zadarty nosek
Jagmar,Werka-SUPERRRRRR GRATULACJIE córci,ale fajnie,Werka,a baba się nie przejmuj ważne,że wiesz co masz.
Gosiane-to super,że płci nie zmieniło,gratulacje synusia JUPIII.

reklama
Tez sie pochwale :-) Zdjecie wrzucę pozniej, ale jestem wlasnie po polowkowym i wszystko w najlepszym porzadku :tak: Giulia nadal ma picke jak sie patrzy i nic sie juz raczej w tym kierunku nie zmieni :-) Jestem przeszczesliwa i czekamy az tatus wroci z pracy, zeby pokazac mu wszystkie zdjecie jego coreczki :-) Ale mi sie geba cieszy :-D

Do góry