reklama
atram81
Fanka BB :)
Asionek cudownie, ze wszytsko dobrze
zdjecie niesamowite
karola wow, 760.. to jest cos ))))))))
Jagmar super, ze wszytsko w porzadeczku
zdjecie niesamowite
karola wow, 760.. to jest cos ))))))))
Jagmar super, ze wszytsko w porzadeczku
Asionek31
dziewczyny dzieki wam wszytskim za gratki ))
no juz na jak to dr powiedzial 300% chlopak innej opcji nie ma
a na glukoze jak widac tez ide i dojsc nie moge :/ blee
hehe na pierwszej fotce do S , teraz do mnie troche tez i co najsmieszniejsze do mojej mamy
a jak bedzie naprawde to sie okaze po porodzie
hmm mi sprawdzal polozenie macicy , szyjke i jakies inne rzeczy , nie wnikalam co za bardzo , ale mowil , ze jest idealnie , nie ma zagrozenia porodem przedwczesnym i innymi rzeczami wiec mi to wystarczylo
no slodziaki nasze pepowina to wsumie ich jedyna "zabawka " na dzien dzisiejszy )
dzieki
mi robia zawsze fotki i daja bez proszenie stad tyle ich mam hehe
dokladnie najwazniejsze , ze jest wszystko dobrze !!
super , ze jest oki , a coreczka juz wazy sobie sporo
tez musze te przeciwciala znowu robic ...
gratuluje coreczki !!!
dzieki
no wlasnie najwzniejsze to dobre wiesci !!
Asionek jeszcze raz gratuluję synusia.. jednak naszym nie odpadły siusiaczki mi też gin na chwilkę włącza co wizytę 4d ))) &&& za połówkowe
Ja też się boję jak cholercia tej glukozy - nie wiem jak dam radę...
no juz na jak to dr powiedzial 300% chlopak innej opcji nie ma
a na glukoze jak widac tez ide i dojsc nie moge :/ blee
Asionek-maluch jest prześliczny,Boże zazdroszczę Ci tego zdjęcia.Napatrzeć się nie mogę.Czy juz rozpoznaliście do kogo podobny?
hehe na pierwszej fotce do S , teraz do mnie troche tez i co najsmieszniejsze do mojej mamy
a jak bedzie naprawde to sie okaze po porodzie
Asionek31 gratulacje dobrych wieści! To kawał chłopa już :-)
Mam do Was pytanie, czy na polówkowym lekarz sprawdzał u Was naczynia przodujące? Połówkowe jeszcze przede mną i slyszalam,że warto to sprawdzic. W przypadku nierozpoznanych naczyń przodujących i rozpoczęcia porodu (lub przedwczesnego pęknięcia błon płodowych) dochodzi do zgonu płodu. Diagnozę rzadko stawia się przed porodem. Metodą potwierdzającą istnienie naczyń przodujących jest badanie usg głowicą dopochwową z wykorzystaniem funkcji color- Doppler.
Co prawda przytrafia sie to w przypadku jednego na 2500 porodów, ale chyba warto by było. Nie wiem czy się pytac na połówkowym czy mi to sprawdzi bo stwierdzi,że sie wpieprzam w jego kompetencje czy coś.
hmm mi sprawdzal polozenie macicy , szyjke i jakies inne rzeczy , nie wnikalam co za bardzo , ale mowil , ze jest idealnie , nie ma zagrozenia porodem przedwczesnym i innymi rzeczami wiec mi to wystarczylo
Asionek piękny chłopczyk no i witamy w klubie siusiaka Nom dzieciaczki w brzuszkach są słodziaki, pamiętam ten film francuski o 9 mies ciąży, tam sie tak fajnie przytulał do pępowinki i macicy.. słoooodkie :-)
no slodziaki nasze pepowina to wsumie ich jedyna "zabawka " na dzien dzisiejszy )
Asia super urocza foteczka.
Ja z DOmisiem miałam USG 4D w 26 tyg i 32 tyg z obu mam ok 100 zdjęc i filmiki...a teraz z całej ciąży 2 zdjęcia ...z każdą kolejną chyba mniej człowiek wariuje
dzieki
mi robia zawsze fotki i daja bez proszenie stad tyle ich mam hehe
Asionek - śliczny synuś ale najważniejsze, że wszystko w porządku
dokladnie najwazniejsze , ze jest wszystko dobrze !!
Hej jestem po wizycie.Wszystko w porzadku.Mala ma ok 30 cm i wazy ok 760 gr.
Glowke miala przy zebrach i dlatego tak mnie kopie po pecherzu.
Ati zasugerowalam sie twoim postem i kazaöam sobie sprawdzic co i jak .Zrobila mi bez problemu badanie waginalne kolorowym doplerem.Wszystko w porzadku.
Powiedziala rowniez ,ze kobiety ktore maja nisko lozysko sa tym bardziej zagrozone.
Ale odrazu jak zapytala ,to powiedziala ze skoro mnie to ma uspokoic to prosze bardzo.
Dostalam zelazo ,bo mam niskie .I magnez ,bo powiedzialam ze mi sie czasami robi twardy brzuch.I ze sa dni gdzie mam wrazenie ze caly dzien jest twardy.I powiedziala ze to pomoze.Tu nie znaja no-spy.
Za cztery tygodnie Glukoza i przeciwciala za jednym zamachem.
super , ze jest oki , a coreczka juz wazy sobie sporo
tez musze te przeciwciala znowu robic ...
Gratuluję wam dziewczyny. Najważniejsze zawsze, że dzieciaczki zdrowe.
Ja tez byłam wczoraj na połówkowym i będę miała córeczkę, mała waży ok 446g
gratuluje coreczki !!!
Asionek- gratulacje spory zdrowy synuś tylko się cieszyć
karola- wow 760 gr nieżle gratulacje :-)
jagmar- również gratuluję
Dziewczyny oby do końca same dobre wieści o naszych maluszkach
dzieki
no wlasnie najwzniejsze to dobre wiesci !!
Justyś1985
ja rowniez gratuluje corci
wklejam zalegla fote z 30 maja
maly mpega podobny do meza jest
14 polowkowe i sie doczekac nie moge , ale tez sie boje ...
Piękności Gratuluję
Zobacz załącznik 363043Zobacz załącznik 363045Jestem już po,dziecko ma 475g.No i ma jąderka między nózkami.Tutaj dowód na męskość!!
Superrrr, jaja jak berety
Hej jestem po wizycie.Wszystko w porzadku.Mala ma ok 30 cm i wazy ok 760 gr.
Glowke miala przy zebrach i dlatego tak mnie kopie po pecherzu.
Ati zasugerowalam sie twoim postem i kazaöam sobie sprawdzic co i jak .Zrobila mi bez problemu badanie waginalne kolorowym doplerem.Wszystko w porzadku.
Powiedziala rowniez ,ze kobiety ktore maja nisko lozysko sa tym bardziej zagrozone.
Ale odrazu jak zapytala ,to powiedziala ze skoro mnie to ma uspokoic to prosze bardzo.
Dostalam zelazo ,bo mam niskie .I magnez ,bo powiedzialam ze mi sie czasami robi twardy brzuch.I ze sa dni gdzie mam wrazenie ze caly dzien jest twardy.I powiedziala ze to pomoze.Tu nie znaja no-spy.
Za cztery tygodnie Glukoza i przeciwciala za jednym zamachem.
elifit
Moderatorka
karolina super ze wszystko dobrze, jagmar gratulacje córuni!
Ja dziś też byłam na usg, drugi lekarz potwierdził że to chłopaczek więc chyba spokojnie mogę się zaopatrywać w niebieski kolorek
Waży ok 700g, mierzy ok 22cm, akurat nie mam podane CRL.
Wklejam piekna buzię mojego synka :-) mam nadzieję że wyraźnie widać, kijowy mam aparat.
Ja dziś też byłam na usg, drugi lekarz potwierdził że to chłopaczek więc chyba spokojnie mogę się zaopatrywać w niebieski kolorek
Waży ok 700g, mierzy ok 22cm, akurat nie mam podane CRL.
Wklejam piekna buzię mojego synka :-) mam nadzieję że wyraźnie widać, kijowy mam aparat.
Załączniki
kasiadz
elefit wielki już ten twój brzdąc. Fajnie że wszystko w porządku. pozdrawiam
elifit
Moderatorka
jagmar to teraz będziesz lady zgaga ja też miewam
dzięki kasiadz
dzięki kasiadz
reklama
K
karolina1978
Gość
Elfit super buziaczek.
Ja juz tez dolaczam do klubu zgagi.Najgorzej mam po wodzie z cytryna.
Ja juz tez dolaczam do klubu zgagi.Najgorzej mam po wodzie z cytryna.