reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze wizyty i zdjecia usg

reklama
elifit - śliczny profil :-D

Zgagowcy współczuje mnie jak na razie jeszcze te badziewie nie dopadło i cieszę ryja z tego powodu :-) Możecie ssać Renie :tak:

karolina super ze wszystko dobrze, jagmar gratulacje córuni!

Ja dziś też byłam na usg, drugi lekarz potwierdził że to chłopaczek więc chyba spokojnie mogę się zaopatrywać w niebieski kolorek :)
Waży ok 700g, mierzy ok 22cm, akurat nie mam podane CRL.
Wklejam piekna buzię mojego synka :-) mam nadzieję że wyraźnie widać, kijowy mam aparat.

Gratulację :)

elifit - ja się buźki nie dopatrzyłam, ale na pewno jest cudna:-) Ja mam wizytę za tydzień i już się nie mogę doczekać, no może poza tym, że muszę glukozę zbadać. Blee

Dziewczeta dowiedzialam sie wkoncu. BEDZIE DZIEWUSZKA!!!!! :-):-D:-D
n ie wiem niestety ile wazy ani ile ma cm! Bo nie napisali mi tego w raporcie dostalam 4 beznadziejne zdjecia, kazde takie same i malo przyjemna babka nie chciala mi nic pokazac bez sensu:((

reklama
Do góry