reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze wizyty i zdjecia usg

Asia super :-D:-D:-D:-D urocza foteczka.

Ja z DOmisiem miałam USG 4D w 26 tyg i 32 tyg z obu mam ok 100 zdjęc i filmiki...a teraz z całej ciąży 2 zdjęcia :sorry2:...z każdą kolejną chyba mniej człowiek wariuje :-D

reklama
Hej jestem po wizycie.Wszystko w porzadku.Mala ma ok 30 cm i wazy ok 760 gr.
Glowke miala przy zebrach i dlatego tak mnie kopie po pecherzu.
Ati zasugerowalam sie twoim postem i kazaöam sobie sprawdzic co i jak .Zrobila mi bez problemu badanie waginalne kolorowym doplerem.Wszystko w porzadku.
Powiedziala rowniez ,ze kobiety ktore maja nisko lozysko sa tym bardziej zagrozone.
Ale odrazu jak zapytala ,to powiedziala ze skoro mnie to ma uspokoic to prosze bardzo.
Dostalam zelazo ,bo mam niskie .I magnez ,bo powiedzialam ze mi sie czasami robi twardy brzuch.I ze sa dni gdzie mam wrazenie ze caly dzien jest twardy.I powiedziala ze to pomoze.Tu nie znaja no-spy.
Za cztery tygodnie Glukoza:baffled: i przeciwciala za jednym zamachem.

Gratuluję wam dziewczyny. Najważniejsze zawsze, że dzieciaczki zdrowe.
Ja tez byłam wczoraj na połówkowym i będę miała córeczkę, mała waży ok 446g :)

karolina a witamin żadnych nie kazała Ci brać? bo w PL zlecają żelazo i np jakieś zestawy witamin femibion czy prenatal, a w ty już jest magnez. Mi nieraz tak na pęcherz naciska słodyczka, że aż piecze. Chyba też powiem o tym lekarzowi.

Gratuluje Jagmar!

Ewa tu nie karza brac ,jezeli matka ma normalne wyniki krwi i sie dobrze czuje .To nie potrzeba wedlug tych lekarzy sie dodatkowo faszerowac.A jeszcze terazb sezon owocowo -warzywny takze mozna sie zdrowo odzywiac.W zimie napewno bym sobie sama kupila.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Hej, gratuluje pomyslnych wynikow.
Wybieram sie jutro na USG, moze wkoncu wywali sie zaba na lisciu :-D:-D bo ciagle albo nozki skrzyzowane, albo raczka zaslania. Ciekawe po kim takim wstydnisiem jest? Napewno nie po ojcu :-p
glukoze mam 27czerwca:)

reklama
Do góry