reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Nasze wizyty i zdjecia usg

reklama
Asia-jestem w szoku nie wiem jeszcze ,najlepiej zareagował mój Leś,bo dzwonie do niego do pracy i mówię zgadnij a on- dziewczynka??
No ,będzie zupełnie nowe doświadczenie w wychowaniu chłopca.AAAA no i Julka nie zadowolona chciała drugą siostrę.Za to Zuzia krzyczała -a nie mówiłam!!!

Fajnie to tak jak rodzina obstawia płec:))
ostatnio moja mam była znami w Bytowie bo tam jezdze do mojego gina:) jakies 40km. i cała droge mowi to bedzie syn napewno kto chce sie zalozyc..ani ja ani mac sie dalismy namowic na zaklady..czulismy chyba ze babciunia sie myli..po wizycie..i co??(mowi moja mam) syn?? a my mowimy ze jo...a ona na to a nie mowilam:D:D:D a to dziwczynak i mieliscmy z babciuni beke ze wrozka to ona juz nie bedzie:):):)

jestem :) jejku kamien z serca !!
malutki zostal chlopcem :) ma wszystkie narzady na miejscu i wedlug dr perfekcyjne :) zbadal go calego ponad 40 min. lezalam hehe
nawet sprawdzal mu tyleczek :))
jest przeslodki !! wazy 550g , ma 25cm , serduszko 146 uderzen i pieknie sie rusza
jak go lekarz przyciskal to az skakal mi brzuch tak kopal :)
przy focie buziaka jak dr powiedzial ze mu zrobi ,wzial pepowine w lapki i nalozyl na buziaka hehe , zartownis rosnie :)
samo badanie to niezbyt przyjemne dla mnie ,bo tak sie ulozyl skubany , ze lekarz musial cisnac mi brzucha i bolalo , a serduszko mial na wysokosci mojego pepka i mnie tam tak zmolestowal , ze az pepek wpadl do srodka :)
mam cala mase fotek i CD :)
jestemy przeszczesliwi !!!
a tutaj foto buziaka :)

e2HxW.jpg

Ostatnia edycja:
Asionek pieknie! Kurcze 25 cm nie liczac nozek to juz duuuze bobo, gdzie sie takie maluchy mieszcza zwlaszcza jak mamuski maja niewielkie brzuszki?:-)
W kazdym razie gratuluje takich dobrych wiesci i slicznego synusia:)

dzieki dziewczyny :)
wsumie to myslalam , ze bedzie mial gdzies z 400g z kawalkiem , a tutaj juz 500 przekroczone :) dlugosc tez niezla
jak pisze Pryzybela , szok gdzie te meluszki sie mieszcza w brzuszkach :)

kurka sorki sprawdzilam raz jeszcze i ma 25 cm ale caly :) nie od glowi do tyleczka , sorki za blad juz poprawiam :)

reklama
Asionek moj mial 400g w 20 tygodniu, a z usg wyszlo ze to 21 i 1 dzien, no wiec u Twojego chlopaczka ta waga wcale mnie nie dziwi:D Rosna maluchy z kazdym dniem jak na drozdzach:), a dlugosci mi nie podali wcale, bo tutaj to w ogole oszczedni sa we wszelkich informacjach;-)

Do góry