reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze wizyty i zdjecia usg

reklama
mikusia - gratuluję córci :-D

mariolcia - gratuluję synka :-D

anulka - dla Ciebie też wielkie gratulację :-) mój też nie okazał entuzjazmu jak się okazało, że będzie druga córcia :-p spłodził to ma :-D

Ech tym chlopom nie dogodzisz... mogl sobie synusia zrobic, a tak to sie ma cieszyc z drugiej kobietki i tyle:-) Moj za pierwszym razem robil core i mial fart bo mu wyszla, a drugie mial zrobic podobne do mnie, ale czy sie udalo to sie w pazdzierniku przekonamy, bo cora to skora zdjeta z tatusia:-D

Ciesze sie dziewczyny ze z maluszkami wszystko ok i ze juz coraz wiecej plci sie ujawnia:) Ciekawe czy jednak mimo wszystko ktorys bobas nam psikusa zrobi i mimo prognozy plci wyjdzie cos innego:D

Lekarz sie śmiał jak opetany jak zobaczył jego mine i mu gada "trzeba bylo nie szczelac slepakami, ale niech sie pan nie martwi podobno prawdziwi meżczyźni płodzą dziewczynki" chyba chcial go podbudowac do teraz mi sie geba smieje:-D

Marti 1984 ja czekam na połówkowe. Mam dopiero 18 czerwca, babka mówiła, że mogę też 28 maja, ale ja się nastawiam na to, że jest wszystko dobrze i wolę mieć jak córcia będzie większa i ładniej będzie widać. No i zobaczymy, czy genetyk potwierdzi płęć którą podała ginekolog :-)

Niunia, u mnie niby na 2 usg wyszlo ze chlopak, a ja i tak nie wiem czy moge do konca w to wierzyc;-)
Anulka fajne poczucie humoru ma Twoj lekarz i umie pocieszyc innego mezczyzne:-)
Pysia u nas nie ma w pakiecie usg 4d:) Na polowkowe poszlam do szpitala, bo u nas ginekolog tego nie robi tylko specjalisci od usg, ale moze sobie za kilka tygodni umowie gdzies prywatnie wizyte na ten scan 4d, bo za miesiac moja mama przyjedzie i bedzie do polowy lipca, to chcialabym zeby chociaz w ten sposob wnuczka obejrzala, bo kto wie za ile lat znow sie zobaczymy....

Ostatnia edycja:
pryzybela
nioo ja na razie nie sprzedaje sukienus ( bo kupilam gdy okazalo sie ze dziewczynka ) bo jak sie pokaze ze to dziewczynka heheh to znowu trzeba bedzie kupic hehhe:):)

Zdjęcie0871.jpgZdjęcie0872.jpgtakie sukienusie kupilam dla dziewczynki a tu okazal sie chlopaczek:):)) heheh a sa tak sliczne sukienusie:)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Ja już po połowkowym, w/g usg ciąża starsza, bo 19w3d, ale lekarz kazal mi sie trzymać terminu w/g OM
Wszystko ok, płeć na 100% dziewczynka

gratulacje :-)

Witam! Ja dopiero znalazłam czas aby coś popisać... maluszek świetnie się sprawuje, wszystko jest w porządku.
i okazało się że to chłopaczek ! :-)

jutro wstawię zdjęcie z USG :)

to super :tak: gratuluje

Melduje sie szybko bo mam chwile, jestem po usg bedzie druga córcia, nie widze entuzjazmu w oczach męża:p
wazy poł kilo i ma sie dobrze fajnie fika, wkleje pozniej filmik:-)
niestety łożysko na przedniej ścianie częściowo schodzce ku szyjce, niby na 90% pojdzie w góre zobaczymy:):)
buziole:):) I'm happyy :-)

widze ze maz tez caly w skowronkach. gratulacje

Do góry