reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze wizyty i zdjecia usg

reklama
mikusia - gratuluję córci :-D

mariolcia - gratuluję synka :-D

anulka - dla Ciebie też wielkie gratulację :-) mój też nie okazał entuzjazmu jak się okazało, że będzie druga córcia :-p spłodził to ma :-D

Ech tym chlopom nie dogodzisz... mogl sobie synusia zrobic, a tak to sie ma cieszyc z drugiej kobietki i tyle:-) Moj za pierwszym razem robil core i mial fart bo mu wyszla, a drugie mial zrobic podobne do mnie, ale czy sie udalo to sie w pazdzierniku przekonamy, bo cora to skora zdjeta z tatusia:-D

Ciesze sie dziewczyny ze z maluszkami wszystko ok i ze juz coraz wiecej plci sie ujawnia:) Ciekawe czy jednak mimo wszystko ktorys bobas nam psikusa zrobi i mimo prognozy plci wyjdzie cos innego:D

Lekarz sie śmiał jak opetany jak zobaczył jego mine i mu gada "trzeba bylo nie szczelac slepakami, ale niech sie pan nie martwi podobno prawdziwi meżczyźni płodzą dziewczynki" chyba chcial go podbudowac do teraz mi sie geba smieje:-D

Marti 1984 ja czekam na połówkowe. Mam dopiero 18 czerwca, babka mówiła, że mogę też 28 maja, ale ja się nastawiam na to, że jest wszystko dobrze i wolę mieć jak córcia będzie większa i ładniej będzie widać. No i zobaczymy, czy genetyk potwierdzi płęć którą podała ginekolog :-)

Niunia, u mnie niby na 2 usg wyszlo ze chlopak, a ja i tak nie wiem czy moge do konca w to wierzyc;-)
Anulka fajne poczucie humoru ma Twoj lekarz i umie pocieszyc innego mezczyzne:-)
Pysia u nas nie ma w pakiecie usg 4d:) Na polowkowe poszlam do szpitala, bo u nas ginekolog tego nie robi tylko specjalisci od usg, ale moze sobie za kilka tygodni umowie gdzies prywatnie wizyte na ten scan 4d, bo za miesiac moja mama przyjedzie i bedzie do polowy lipca, to chcialabym zeby chociaz w ten sposob wnuczka obejrzala, bo kto wie za ile lat znow sie zobaczymy....

Ostatnia edycja:
pryzybela
nioo ja na razie nie sprzedaje sukienus ( bo kupilam gdy okazalo sie ze dziewczynka ) bo jak sie pokaze ze to dziewczynka heheh to znowu trzeba bedzie kupic hehhe:):)

Zdjęcie0871.jpgZdjęcie0872.jpgtakie sukienusie kupilam dla dziewczynki a tu okazal sie chlopaczek:):)) heheh a sa tak sliczne sukienusie:)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Ja już po połowkowym, w/g usg ciąża starsza, bo 19w3d, ale lekarz kazal mi sie trzymać terminu w/g OM
Wszystko ok, płeć na 100% dziewczynka

gratulacje :-)

Witam! Ja dopiero znalazłam czas aby coś popisać... maluszek świetnie się sprawuje, wszystko jest w porządku.
i okazało się że to chłopaczek ! :-)

jutro wstawię zdjęcie z USG :)

to super :tak: gratuluje

Melduje sie szybko bo mam chwile, jestem po usg bedzie druga córcia, nie widze entuzjazmu w oczach męża:p
wazy poł kilo i ma sie dobrze fajnie fika, wkleje pozniej filmik:-)
niestety łożysko na przedniej ścianie częściowo schodzce ku szyjce, niby na 90% pojdzie w góre zobaczymy:):)
buziole:):) I'm happyy :-)

widze ze maz tez caly w skowronkach. gratulacje

Do góry