reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Nasze wizyty i zdjecia usg

reklama
Anulka - jaaaaaaaa ale czad to że tam była pipka to nawet ja zauważyłam a ja nie widzę na takich zdjęciach z usg i lekarz mi zawsze tłumaczy hahaha piękna dzidzia gratuluję :**

Dziewczyny super dzieciaki naprawdę !!!!
U mnie dziś chwila prawdy !!!

Anulka - jaaaaaaaa ale czad to że tam była pipka to nawet ja zauważyłam a ja nie widzę na takich zdjęciach z usg i lekarz mi zawsze tłumaczy hahaha piękna dzidzia gratuluję :**

Dziewczyny super dzieciaki naprawdę !!!!
U mnie dziś chwila prawdy !!!

Też widziałam i raczej tam już nic nie wyrośnie:-D:-D pieknie sie wypiełą:-)
Ciekawe kogo Ty tam nosisz w brzuszku..

Jej ale ten mój szkrab kopie, dzisiaj jest strasznie aktywna... pomimo tego łożyska, dziewczyny któraś z Was pisała że ma łożysko na przedniej ścianie nisko schodzące, czy macie jakies szczegolne zakazy, bo mi lekarz powiedział tylko że mam na siebie uważać a ja głupia jak zwykle zapomniałam sie zapytać co z sexem... pamietam że przy Julisi sytuacja była taka sama i tez zakazu mi nie dał, żyłam normalnie a łożysko samo sie podniosło,wiec moze nie jest tak tragicznie??

Anulka - u mnie to samo, młoda się pięknie rozkraczyła i nie ma szans aby coś tam nagle wyrosło :-D chociaż co nie którzy myślą, że może się to zmienić hehehehehe

Płeć dziecka można w 100% zobaczyć około 16 tygodnia ciąży i raczej nie dochodzi już do pomyłek tylko trzeba pamiętać też o tym że dobry ginekolog wcale nie musi być specem od robienia USG :tak:

Najbardziej rozwalaja mnie bajkowe historie mojej szwagierki nie wiem gdzie to usłyszała, ale niby ktos tam jej gadal ze miala byc dziewczynka wg usg a przy porodzie był chłopak,boo..... podczas porodu wypchnelo mu wszystko na zewnatrz i wyszedł siusiak:szok:normalnie nie umiem sobie tego wyobrazic a ona chyba w to wierzy bo gada to z powaga, a sama urodzila dziecko..

Taaaa uwielbiam takie opowieści dziwnej treści :-D

W tej historii brakuje mi tylko wątku UFO dodawałby większej pikanterii opowieści :-D

reklama
Do góry