reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze wizyty i zdjecia usg

reklama
Anulka - jaaaaaaaa ale czad to że tam była pipka to nawet ja zauważyłam a ja nie widzę na takich zdjęciach z usg i lekarz mi zawsze tłumaczy hahaha piękna dzidzia gratuluję :**

Dziewczyny super dzieciaki naprawdę !!!!
U mnie dziś chwila prawdy !!!

Anulka - jaaaaaaaa ale czad to że tam była pipka to nawet ja zauważyłam a ja nie widzę na takich zdjęciach z usg i lekarz mi zawsze tłumaczy hahaha piękna dzidzia gratuluję :**

Dziewczyny super dzieciaki naprawdę !!!!
U mnie dziś chwila prawdy !!!

Też widziałam i raczej tam już nic nie wyrośnie:-D:-D pieknie sie wypiełą:-)
Ciekawe kogo Ty tam nosisz w brzuszku..

Jej ale ten mój szkrab kopie, dzisiaj jest strasznie aktywna... pomimo tego łożyska, dziewczyny któraś z Was pisała że ma łożysko na przedniej ścianie nisko schodzące, czy macie jakies szczegolne zakazy, bo mi lekarz powiedział tylko że mam na siebie uważać a ja głupia jak zwykle zapomniałam sie zapytać co z sexem... pamietam że przy Julisi sytuacja była taka sama i tez zakazu mi nie dał, żyłam normalnie a łożysko samo sie podniosło,wiec moze nie jest tak tragicznie??

Anulka - u mnie to samo, młoda się pięknie rozkraczyła i nie ma szans aby coś tam nagle wyrosło :-D chociaż co nie którzy myślą, że może się to zmienić hehehehehe

Płeć dziecka można w 100% zobaczyć około 16 tygodnia ciąży i raczej nie dochodzi już do pomyłek tylko trzeba pamiętać też o tym że dobry ginekolog wcale nie musi być specem od robienia USG :tak:

Najbardziej rozwalaja mnie bajkowe historie mojej szwagierki nie wiem gdzie to usłyszała, ale niby ktos tam jej gadal ze miala byc dziewczynka wg usg a przy porodzie był chłopak,boo..... podczas porodu wypchnelo mu wszystko na zewnatrz i wyszedł siusiak:szok:normalnie nie umiem sobie tego wyobrazic a ona chyba w to wierzy bo gada to z powaga, a sama urodzila dziecko..

Taaaa uwielbiam takie opowieści dziwnej treści :-D

W tej historii brakuje mi tylko wątku UFO dodawałby większej pikanterii opowieści :-D

reklama
Do góry