reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Nasze wizyty i zdjecia usg

Ja też płacę - jak się idzie prywatnie to jest to normalne.
Tylko że icarium była zapisana na zeszły tydzień i z ich winy była przełożona wizyta. w zwiazku z tym powinna zapłacić wg starego cennika, tyle ne ile była umówiona.
Przecież jeśli przełożyli z zeszłego tygodnia np 10 czy 20 pacjentek to już zarobili tylko na tej manipulacji 500 do 1000 zł. To nieuczciwe.

reklama
icarium- gratulacje udanej wizyty no i córeczki :-) a co do ceny to racja że powinnaś płacić po staremu ale z tymi ludżmi to walka z wiatrakami byłas dziś to dziś płacisz buraki:wściekła/y:

Cwaniaki :)

Ja ide w tym tyg na wizytę, już sie nie mogę doczekać :) Ach, ciekawość mnie zżera - czy wszystko ok i czy siedzi tam sobie 2 córeczka czy 3 synek :)

Dzięki dziewczyny :-) Mi się momentalnie podniosło ciśnienie i pewnie bym się kłóciła, ale mój M powiedział, że przeżyjemy i mam się nie denerwować niepotrzebnie ;-)Ale niesmak pozostał, bo też pierwsze co mi przyszło na myśl to to, że przekładanie wizyt było celowe.

reklama
icarum gratuluje dobrych wiesci
a z ta cena to przegiecie na maxa, nie dziwie sie ze niesmak pozostawili

Dziewczyny uzywaliscie kiedys takiej torby do spania taki worek nie wiem jak to sie nazywa po polsku " bag sleeping" by dziecko sie rozkopywalo...Warto to kupic?
Jas tylko w tym spi, bardzo lubie spiworki, cala noc przykryty
na szczescie on z tych dzieci, ktorym spiworki nie przeszkadzaja albo moze przyzwyczailam go bo zapinalam go w to od urodzenia
spod koldry zaraz sie rozfika

Do góry