reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze wizyty i zdjecia usg

u nas wszyscy wykazali entuzjazm z 2 dziewczynki, mężowu bylo obojetne, ale przycisniety do muru mówił, że wolalby dziewczynkę, Milenka też nastawiona na siostre była, ja także liczyłam na dziewczynke, no i mamy tą dziewczynkę...

reklama
kurcze to większość chyba z nas już po połówkowych ja i chyba pysia mamy 06.06? kto jeszcze czeka na połówkowe?[/QUOTE]
Ja mam połówkowe 01.06 o 16 tak więc już nie mogę się doczekać, na pierwszym usg był na 80% chłopaczek , później w 18 tyg córcia, a teraz może na 100% będę już wiedziała, ale w sumie to na 100% będziemy wszystkie wiedzieć w dniu porodu.
W ogóle 1 czerwiec to dla mnie dość stresujący dzień, mam jeszcze rano sprawę w Sadzie o przywrócenie do pracy, i nie wiem jak to przeżyję:-(

ja mam badania połówkowe 9.06 :-( też się nie mogę doczekać żeby znowuż zobaczyć nasze szczęście:-) no i jestem ciekawa czy płeć się potwierdzi. Bo ostatnio jak w szpitalu leżałam w 19 tc technik który się zajmuje usg powiedział że wg niego wygląda na to że to będzie dziewczyna, jednak jak mówił zawsze może dzidzi coś między nogami wyrosnąć:-)
zresztą moja siostra tak miała 3 lata temu że cały czas mówili jej że będzie dziewczyna a w 9 miesiącu okazało się że jednak chłopak:szok:

Kurcze filmu chyba nie posle bo nie umiem wstawic go na youtuba, nie wiem czy robie cos zle;/ poprzedni wstawilam bez problemu nie wiem czy teraz robie cos inaczej....
A tak jeszcze mi sie wspomnialo z dalszego ciagu entuzjazmu na temat tego ze bedzie dziewczynka...
tesc " i co?? bedzie chłopak tak jak gadałem??"
Ja:"nie dziewczynka"
T:"Haha, jasne"
J:"niech tata K zapyta"
kiedy ten potwierdzil
T: (po krotkiej chwili przemyslenia)"Do konca ciazy jeszcze sie zmieni i bedzie chłopak"

I tak po całym tym dialogu pomyślałam że chyba ma w planach gorliwie sie modlić o chłopczyka który przedłuży nazwisko

Ostatnia edycja:
Nie, nosze tylko ze soba plytke i bez problemu nagrywa... Mąż teraz twierdzi ze sie cieszy i zaczał wymyślać imiona, a co jedno to gorsze, nie wiem czy serio mu sie podobaja czy na zlosc, ale staneło na tym ze uparł sie na Sandrze;/

Anulka filmik super :)

ja mam tylko takie zdjęcie :)
nasz chłopaczek.

Bez

reklama
Do góry