reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Nasze wizyty i zdjecia usg

u nas wszyscy wykazali entuzjazm z 2 dziewczynki, mężowu bylo obojetne, ale przycisniety do muru mówił, że wolalby dziewczynkę, Milenka też nastawiona na siostre była, ja także liczyłam na dziewczynke, no i mamy tą dziewczynkę...

reklama
kurcze to większość chyba z nas już po połówkowych ja i chyba pysia mamy 06.06? kto jeszcze czeka na połówkowe?[/QUOTE]
Ja mam połówkowe 01.06 o 16 tak więc już nie mogę się doczekać, na pierwszym usg był na 80% chłopaczek , później w 18 tyg córcia, a teraz może na 100% będę już wiedziała, ale w sumie to na 100% będziemy wszystkie wiedzieć w dniu porodu.
W ogóle 1 czerwiec to dla mnie dość stresujący dzień, mam jeszcze rano sprawę w Sadzie o przywrócenie do pracy, i nie wiem jak to przeżyję:-(

ja mam badania połówkowe 9.06 :-( też się nie mogę doczekać żeby znowuż zobaczyć nasze szczęście:-) no i jestem ciekawa czy płeć się potwierdzi. Bo ostatnio jak w szpitalu leżałam w 19 tc technik który się zajmuje usg powiedział że wg niego wygląda na to że to będzie dziewczyna, jednak jak mówił zawsze może dzidzi coś między nogami wyrosnąć:-)
zresztą moja siostra tak miała 3 lata temu że cały czas mówili jej że będzie dziewczyna a w 9 miesiącu okazało się że jednak chłopak:szok:

Kurcze filmu chyba nie posle bo nie umiem wstawic go na youtuba, nie wiem czy robie cos zle;/ poprzedni wstawilam bez problemu nie wiem czy teraz robie cos inaczej....
A tak jeszcze mi sie wspomnialo z dalszego ciagu entuzjazmu na temat tego ze bedzie dziewczynka...
tesc " i co?? bedzie chłopak tak jak gadałem??"
Ja:"nie dziewczynka"
T:"Haha, jasne"
J:"niech tata K zapyta"
kiedy ten potwierdzil
T: (po krotkiej chwili przemyslenia)"Do konca ciazy jeszcze sie zmieni i bedzie chłopak"

I tak po całym tym dialogu pomyślałam że chyba ma w planach gorliwie sie modlić o chłopczyka który przedłuży nazwisko

Ostatnia edycja:
Nie, nosze tylko ze soba plytke i bez problemu nagrywa... Mąż teraz twierdzi ze sie cieszy i zaczał wymyślać imiona, a co jedno to gorsze, nie wiem czy serio mu sie podobaja czy na zlosc, ale staneło na tym ze uparł sie na Sandrze;/

Anulka filmik super :)

ja mam tylko takie zdjęcie :)
nasz chłopaczek.

Bez

reklama
Do góry