reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze wizyty i zdjecia usg

reklama
leniu****e tez nie mozna napisac hehehe

niunia lez spokojnie i nie martw sie, ma kto ci obiadki pogotowac? jakas mama czy tesciowa w okolicy
a czemu tatus cie nie wspiera? chyba nawet moj antyciazowiec by zmiekl jakby taki wyrok od lekarza uslyszal

Klementinka noo dzwonilam do kuzynki dzis przyjedzie i zostanie na jakis czas zeby mi pomoc ..
niestety nie mam w ni wogole wsparcia jak ma czas wolny zamiast go spedzic z nami to woli kolegow gadalam z nim miliardy razy ale nie dziala nic.. moze wstydzi sie ze jestem teraz gruba i mam taki duzy brzuch??:(

niunia noż *****, takiego to bym w dupe kopnęła i dowidzenia i tak żadnego pożytku (sory jak uraziłam, wyrwało mi się mimowolnie)

oo a kutwa przez r całkiem ocenzurowana!

wątki nam się przemieszały :-) wczoraj zakupowy na ogólnym a dziś ogólny na wizytach :-)

Ostatnia edycja:
reklama
niunia zachowuje się nieodpowiedzialnie i nie mów że sie wstydzi. Z tego co piszesz to zachowuje się jak dzieciak. Nie chcę oceniać bo nie znam waszej sytuacji ale może on nie dorósł do zakładania rodziny?? Może musisz coś więcej zrobić niż tylko porozmawiać? Wybij mu kolegów z głowy :crazy:

Do góry