reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze wizyty i zdjecia usg

reklama
eliffit bede dzialal:)..
ale u mnie za okinem piekna pogoda a ja lezec musze eh masakra ale robie to dla mojego malego slodkiego skarba:) nawet na usg widzialam jego slodkie ustka taki sliczne jak mamy:p

Ja bym powiedziała że te 20-latki mają więcej rozumu, bo jak taki z 30-ka na karku ma jeszcze takie jazdy to się trzeba poważnie zastanowić bo zmienić się na pewno nie zmieni...
Ciąża i czas po porodzie to matura związku, wszystko wtedy wyłazi.
Ja bym się chyba załamała jakby mój się nie angarzował w ciążę i wychowanie, koszmar jakiś.

Ja bym powiedziała że te 20-latki mają więcej rozumu, bo jak taki z 30-ka na karku ma jeszcze takie jazdy to się trzeba poważnie zastanowić bo zmienić się na pewno nie zmieni...
Ciąża i czas po porodzie to matura związku, wszystko wtedy wyłazi.
Ja bym się chyba załamała jakby mój się nie angarzował w ciążę i wychowanie, koszmar jakiś.

no właśnie jak ma 20 lat to jeszcze można uwierzyć że nie dojrzał ale że 30tolatek? pomyslałby człowiek że taki to się chce ustatkować.

eh widzicie niesety ja juz nie wiem jak na niego wplynac pool godz temu napisalam mu smsa jest tak zajety praca albo inna ze nie odpisuje:(

eh widzicie niesety ja juz nie wiem jak na niego wplynac pool godz temu napisalam mu smsa jest tak zajety praca albo inna ze nie odpisuje:(

może jest zajęty pracą, naprawdę uwarzasz że ma inną bo ty jesteś ciążowa? Jeśli naprawdę masz podstawy by tak myśleć to działaj! Przecież ty nie jesteś gruba, masz pięknybrzuszek, jak można nie widzieć wyobraźnią tego dzidziusia. Może poproś by cię dotykał po brzuchu, może jak poczuje ruchy to coś zmieni. Tak czy siak rozmawiaj i nie czekaj aż samo się naprawi, ja bym nie czekała do porodu żeby zobaczyć czy się zmieni. Ale to ja ;)

Dziewczyny,

Siedzi u mnie w brzuchu mała, zdrowiutka z zadartym noskiem Helenka :-D

Poryczałam się ze szczęścia bo chciałam drugą córcię :tak: mój coś tam pierdzilił o 3 dziecku ale jak na razie może spadać na drzewo :-)

niunia - dobrze, że skończyło się na leżaniu w domu, ja te zastrzyki dostawałam w pierwszej ciąży, do mięśniowe są cholery i dupa po nich boli :-( ale dla dzieciaka da się wytrzymać

Niunia jak go kochasz to poczekaj faceci tak maja a jak sie dzidzia urodzi to tatus zakocha sie na pewno_Oni nie przezywaja tak ciazy jak my.Chociaz ja na swojego nie narzekam usluguje mi jak moze znosi moje kaprysy wyzywania tlumaczenia 100 razy dziennie ze go nie kocham itd.Zmieknie jak sie dzidzia urodzzi tylko musisz zagonic go od poczatku do roboty przy dziecku zeby wiez ze soba zlapali.Moj kapal podawal mi w nocy do karmienia potem przebieral i czekal az sie mlodej odbije a ja spalam.Teraz jest tak zakochany ze swiata poza nia nie widzi.

Miłka gratuluje :)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Dziewczyny,

Siedzi u mnie w brzuchu mała, zdrowiutka z zadartym noskiem Helenka :-D

Poryczałam się ze szczęścia bo chciałam drugą córcię :tak: mój coś tam pierdzilił o 3 dziecku ale jak na razie może spadać na drzewo :-)

niunia - dobrze, że skończyło się na leżaniu w domu, ja te zastrzyki dostawałam w pierwszej ciąży, do mięśniowe są cholery i dupa po nich boli :-( ale dla dzieciaka da się wytrzymać

to zarąbiście!!!!!moje ogromne gratulacje!!!!!!!
Milenka przeszczęsliwa,bo nie trzeba bedzie jeść brata:)))))

niunia,a co konkretnie powiedział Ci ten lekarz?????
od czego te plamienia????

reklama
pewnie macie racje:)

dziewczyny czy my w ciazy mozemy uzywac czegos na komary?? bo mieszkamy przy samym lesie i nawet jak okno otworze to tyle ich wleci i cala po gryziona jestem..

Do góry