reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze wizyty, badania i USG

Pola i Agnieszka ale macie świetne zdjęcia!!!!:) ja też takie chce...

A więc tak u mojego synka wszystko wporządku rozwija się prawidłowo, a że jest klopsem to już inna sprawa hehe Bartuś ma 462g a mierzy niecałe 20cm, więc rośniemy moje Drogie jak trza!

Załączniki

• usg 02.06.jpg
    usg 02.06.jpg
    24,9 KB · Wyświetleń: 111
reklama
BETKAA super!! Na pierwszym zdjęciu się uśmiecha :)

No rośniemy, rośniemy... A ja razem z małą [emoji27]
Od ostatniej wizyty (4 tyg) przytyłam 3 kg [emoji33][emoji33][emoji33]

Ale może to dlatego że ostatnia wizyty była rano a dzisiaj po obiedzie po południu..
Tak sobie przynajmniej tłumaczę [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]

Napisane na D6603 w aplikacji Forum BabyBoom

zawsze patrzałam na HC bo ostatnio wg tego powiedziała mi ile cm ma mały i teraz też dlatego na to spojrzałam a patrząc w necie jest to obwód główki:/ to który dziewczyny skrót oznacza długość całego dziecka?

U mnie dziś 480g i 29 cm wizyta polowkowa 21t5d Maluszek jest nadal chłopcem i wszystko zdrowe. :-) utrzymuje się ok 2 tyg do przodu więc końcówka września z usg ciągle wychodzi.

Napisane na C6903 w aplikacji Forum BabyBoom

U mnie też na wrzesień wpadło :)

Cieszy mnie ze maluszki zdrowe :)

zawsze patrzałam na HC bo ostatnio wg tego powiedziała mi ile cm ma mały i teraz też dlatego na to spojrzałam a patrząc w necie jest to obwód główki:/ to który dziewczyny skrót oznacza długość całego dziecka?

Ja się KOMPLETNIE nie znam na tym... :(
Tylko to co mi powie moja gin, reszta to dla mnie czarna magia ;)

Napisane na D6603 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry