reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze wizyty, badania i USG

reklama
Gratuluję wszystkim wizytujacym !:-)

Agnieszka masz duża dziewczynke :)

Jestem po wizycie i mój chłopak jakis gigant 738g ! Termin porodu o 2 tyg. wczesniej niz wg OM. Mam dużo wód plodowych, ale na razie nie zwiekszyly sie, trzeba jednak obserwowac, stad mam częste wizyty.

Napisane na LG-H525n w aplikacji Forum BabyBoom

Cześć :-) jesteśmy po wizycie! Borys ma 16cm i 400g :-) szyjka twarda, zamknięta i ma 3,5-3,9cm więc mnie ostatnio babka w szpitalu niepotrzebne wystraszyła bo chyba źle zmierzyła :-) teraz badała mi dwa razy dla pewności :-) ładnie wszystko było widać bo tak fajnie był ułożony, niestety zdjęcie znowu brzydkie- ona chyba złośliwie robi takie bezsensu, bo tysiąc razy mogła zrobić mega ładne :-)

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Tekila uff najwazniejsze ze zdrowy synek i rosnie ladnie:)
Szkoda, ze zdjecia nie masz ale co sie napatrzalas to Twoje wazne ze Ty widzialas maluszka.

Do góry