reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze wizyty, badania i USG

Tekila tylko ja normalnie do pracy jeszcze muszę chodzić. Fakt, że głównie siedzę, ale od tego z kolei juz mi kregoslup daje sie we znaki. Mam nadzieję, że krążek utrzyma tak jak poprzednio szyjke bo teraz dosc szybko go mam :-/

reklama
Wesoła i lekarz nie dał L4? Dziwne... bo to dość szybko jak na problemy z szyjką.
Ale mam nadzieję, że spełni swoją rolę i wszystko będzie dobrze :)

Jestem po usg, miło zaskoczona, dwa ekrany jeden bardzo duży na ścianie, badał mnie 45 minczekal aż bąbel dobrze się pokaże, dwóch lekarzy na usg, jeden i drugi skupiony na badaniu. Pielęgniarka zapisywala wynik, więc lekarze nie tracili czasu na zapisywanie. Wynik został w.szpitalu i wizytę z badaniem mam w poniedziałek. Podobno "parametry" kropka są wporzadku, nie pamiętam innych jak serce, crl, ale nos jest a przyziernosc 1,7, powiedział że poniżej 2,5 powinna być.
Dziękuję za kciuki larkaa i poziomki.

reklama
Tola super! Bardzo dobre wiasomości.
Ja dziś byłam na wizycie ale tylko z wynikami badań bo mocz powtarzałam no i niestety antybiotyk, bo kiepskie wyniki :/

Do góry