reklama
Tola super wieści, gratulacje masz foto?
Wesoła przepraszam, że to napiszę, ale szczerze... co jest dla Ciebie ważniejsze praca czy dziecko? Wszystko wszystkim, ale trzeba mieć w życiu priorytety.
Paulina współczuję. Zdrówka i oby antybiotyk szybko pomógł.
Wesoła przepraszam, że to napiszę, ale szczerze... co jest dla Ciebie ważniejsze praca czy dziecko? Wszystko wszystkim, ale trzeba mieć w życiu priorytety.
Paulina współczuję. Zdrówka i oby antybiotyk szybko pomógł.
Jasne, ale powiem Ci, że mimo tego, że dopiero od przyszłego tygodnia będę szkolić kogoś na swoje stanowisko, gdyby lekarz zasugerował już teraz L4, nie zawahałabym się ani minuty. Co innego iść na L4, bo tak, a co innego jak są powody.
Ja planuję czerwiec / lipiec, zobaczymy jak będzie, choć z uwagi na godziny pracy i jej specyfikę poszłabym już.
Ja planuję czerwiec / lipiec, zobaczymy jak będzie, choć z uwagi na godziny pracy i jej specyfikę poszłabym już.
betkaa88
Fanka BB :)
u mnie niby wszyscy mili, ale mam taką atmosferę, że jednego dnia na początku ciąży nie mogłam wstać z łóżka byłam blada słaba i wzięłam dzień na żądanie to już dotarło do mnie, że gadki typu "niech powie kiedy idzie na to zwolnienie, bo musimy wybrac kogos na zastepstwo i na urlopy isc" a ja wtedy z dwa trzy tyg o ciąży dopiero wiedziałam więc się zdenerwowałam i z koncem lutego rzucilam zwolnienie.
No i bardzo dobrze zrobiłaś Beatkaa
Ja w poprzedniej ciąży poszłam w połowie na zwolnienie, choć planowałam koło 7 miesiąca z uwagi na nadgodziny. Oczywiście nie zapłacone i nie wybrane. Stwierdziłam dość.
Teraz mam wyjazd początkiem czerwca i muszę wytrwać. Dodam, że firma ta sama.
Ja w poprzedniej ciąży poszłam w połowie na zwolnienie, choć planowałam koło 7 miesiąca z uwagi na nadgodziny. Oczywiście nie zapłacone i nie wybrane. Stwierdziłam dość.
Teraz mam wyjazd początkiem czerwca i muszę wytrwać. Dodam, że firma ta sama.
reklama