reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze wizyty, badania i USG

reklama
Aria zapalenie pęcherza moczowego, bakteryjne bo dużo bakterii w moczu mi wyszło, a w porównaniu z poprzednimi badaniami rośnie ilość bakterii, często siusiam a nie wiele, więc stwierdził, że lepiej antybiotyk niż ma się dalej rozwijać.

Gin pytał czy chce L4, ale ja jeszcze nie mogę isc, musze pozamykac pewne sprawy w pracy i planuje do konca czerwca jeszcze wytrwać.
Moja koleżanka była na l4 i dogadali się z prezesem że będzie sprawy zamykać po 2-3 godz tygodniowo. Podobnie dogadala się do tego że koleżanka za nią zrobi cześć a reszte ona też dwie trzy Godz w tygodniu. Nie zatrudnia na.jej.miejsce na ten czas porodu i macierynskiego niby innej osoby i tym samym ona ma pewny powrót do pracy.
Wiem że nie wszędzie aie da, ale to państwowe zakłady i sie udało...

Tola81 pewnie ulga, że już po wizycie co:)
dobrze, że wporządeczku wszystko
Ja też pracuję w państwówce i dość szybko poszłam na zwolnienie bo mam pewny powrót, a co tam:)

Szczerze wam powiem, że przy pierwszej tego tak nie przeżywałam, nie miałam świadomości, tylko patrzyłam czy ma.dwie ręce nogi. Teraz jak chodzilyscie na te trzynastkowe wizyty to życzylam Wam dobrze ale nie czułam tego, nie byłam z Wami.tak emocjami. :-( tydzień temu zaczęłam się stresować a dzisiaj od 3 nie spalam... Doszło do.mnie co to Znaczy i jak Wy przezywalyscie. Ulżyło, ale ile przed nami dziewczyny. Wymarzone, upragnione, wyczekane a zmartwień...

reklama
Do góry