reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze wizyty, badania i USG

Tekila tylko ja normalnie do pracy jeszcze muszę chodzić. Fakt, że głównie siedzę, ale od tego z kolei juz mi kregoslup daje sie we znaki. Mam nadzieję, że krążek utrzyma tak jak poprzednio szyjke bo teraz dosc szybko go mam :-/

reklama
Wesoła i lekarz nie dał L4? Dziwne... bo to dość szybko jak na problemy z szyjką.
Ale mam nadzieję, że spełni swoją rolę i wszystko będzie dobrze :)

Jestem po usg, miło zaskoczona, dwa ekrany jeden bardzo duży na ścianie, badał mnie 45 minczekal aż bąbel dobrze się pokaże, dwóch lekarzy na usg, jeden i drugi skupiony na badaniu. Pielęgniarka zapisywala wynik, więc lekarze nie tracili czasu na zapisywanie. Wynik został w.szpitalu i wizytę z badaniem mam w poniedziałek. Podobno "parametry" kropka są wporzadku, nie pamiętam innych jak serce, crl, ale nos jest a przyziernosc 1,7, powiedział że poniżej 2,5 powinna być.
Dziękuję za kciuki larkaa i poziomki.

reklama
Tola super! Bardzo dobre wiasomości.
Ja dziś byłam na wizycie ale tylko z wynikami badań bo mocz powtarzałam no i niestety antybiotyk, bo kiepskie wyniki :/

Do góry