reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze wizyty, badania i USG

reklama
Jak z telefonu chcesz dodać, to przy okienku gdzie piszesz post, nasz takiego plusa. To tam :)

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

20160331_162116.jpg

Załączniki

• 20160331_162116.jpg
    20160331_162116.jpg
    658,2 KB · Wyświetleń: 261
Boże macie takie śliczne zdjęcia a ja z prenatalnych mam takiego maziaja, że sama na nim nic nie widzę. Dzis dostałam opis i wyniki krwi pappa a w komenatarzach napis że obraz słabej jakości ze wzgledu na "BMI pacjentki". Kurde nic mi lekarz podczas badania nie marudzil o tkance tluszczowej tylko o tym ze dzidziol siedzi bokiem i dlatego ma utrudnione zadanie. Teraz siedzę i się denerwuje czy on na pewno wszystko dobrze sprawdził skoro nie widzial przez mój tłuszcz. wrrrrr

Ala, gratulacje :)

Jestem już po drugim podejściu do badań. Pani doktor powiedziała, że dziś dziecko ułożyło się idealnie, takie grzeczne i miała w trakcie badania uśmiech od ucha do ucha :) Wszystko dobrze, NT pomierzone, kość nosową sprawdziła, przepływy. Ale dzisiaj to było wszystko tak szybko... Na wtorkowej wizycie więcej jeszcze sprawdzała, mierzyła całego malucha, ale z wtedy nie mamy żadnych zdjęć, nie wiem, czy ona gdzieś to ma zachowane. A ponieważ ja mam tendencję do nadmiernego zamartwiania się, to teraz się zastanawiam, czy gin wszystko sprawdziła, czy ma gdzieś zapisane przy jakiej wartości crl badała te parametry :( Mam nadzieję, że przesadzam... Co Wy miałyscie sprawdzane na tym usg "genetycznym"?

Moje zdjecie nie jest z badań prowadzonych tylko że zwykłego badania iść 3d . Mam to szczęście że mój lekarz na NFZ ma taki fajny sprzęt. Tylko ta pepoeina zasłania to jest między nóżkami ☺

reklama
Do góry