reklama
M
MartaDiabłaWarta
Gość
Boże macie takie śliczne zdjęcia a ja z prenatalnych mam takiego maziaja, że sama na nim nic nie widzę. Dzis dostałam opis i wyniki krwi pappa a w komenatarzach napis że obraz słabej jakości ze wzgledu na "BMI pacjentki". Kurde nic mi lekarz podczas badania nie marudzil o tkance tluszczowej tylko o tym ze dzidziol siedzi bokiem i dlatego ma utrudnione zadanie. Teraz siedzę i się denerwuje czy on na pewno wszystko dobrze sprawdził skoro nie widzial przez mój tłuszcz. wrrrrr
luckychoice
Fanka BB :)
Ala, gratulacje
Jestem już po drugim podejściu do badań. Pani doktor powiedziała, że dziś dziecko ułożyło się idealnie, takie grzeczne i miała w trakcie badania uśmiech od ucha do ucha Wszystko dobrze, NT pomierzone, kość nosową sprawdziła, przepływy. Ale dzisiaj to było wszystko tak szybko... Na wtorkowej wizycie więcej jeszcze sprawdzała, mierzyła całego malucha, ale z wtedy nie mamy żadnych zdjęć, nie wiem, czy ona gdzieś to ma zachowane. A ponieważ ja mam tendencję do nadmiernego zamartwiania się, to teraz się zastanawiam, czy gin wszystko sprawdziła, czy ma gdzieś zapisane przy jakiej wartości crl badała te parametry Mam nadzieję, że przesadzam... Co Wy miałyscie sprawdzane na tym usg "genetycznym"?
Jestem już po drugim podejściu do badań. Pani doktor powiedziała, że dziś dziecko ułożyło się idealnie, takie grzeczne i miała w trakcie badania uśmiech od ucha do ucha Wszystko dobrze, NT pomierzone, kość nosową sprawdziła, przepływy. Ale dzisiaj to było wszystko tak szybko... Na wtorkowej wizycie więcej jeszcze sprawdzała, mierzyła całego malucha, ale z wtedy nie mamy żadnych zdjęć, nie wiem, czy ona gdzieś to ma zachowane. A ponieważ ja mam tendencję do nadmiernego zamartwiania się, to teraz się zastanawiam, czy gin wszystko sprawdziła, czy ma gdzieś zapisane przy jakiej wartości crl badała te parametry Mam nadzieję, że przesadzam... Co Wy miałyscie sprawdzane na tym usg "genetycznym"?
luckychoice
Fanka BB :)
@MartaDiabłaWarta masz Ci los, te badania mają nad poinformować o zagrożeniu albo uspokoić, a ja też teraz siedzę i się zastanawiam, czy było dobrze zrobione...
reklama