reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze wizyty, badania i USG

@Nevka prawdopodobnie masz młodszą ciążę niż myślałaś, nie zamartwiaj się dziewczyno, głowa do góry i odpoczywaj tak jak mówił lekarz

@stonka84 super fota! fajnie jak już na zdjęciu widać coś podobnego do dziecka. wzruszające :)

Moja wizyta w piątek, strasznie się czas dłuży jak się tak na coś bardzo czeka :)

reklama
Nevka,glowa do góry! To samo miałam przy pierwszej ciąży. Z kalkulatora wychodziła ciąża starsza o tydzień niż było w rzeczywistości. Też mnie straszyli lekarze, żeby się przygotować na najgorsze, a wszystko skończyło się dobrze i cora właśnie śpi obok! Wypoczywaj i nie martw się na zapas. :)

Gratuluję wszystkim dzidzioli i serduszek! Ja chyba zejdę do tego 14 marca, równe dwa tygodnie...

Stronka piękna dzidzia

Marta a Ty kiedy ostatnią wizyte mialaś?
Jak ja bym juz chciala 10 tydz u mnie dopiero dzis 5t3d
Wstalam godzine temu siku juz byłam chyba 20 razy

Ja tez po wizycie, nie mam zdjęcia, ale tak jak się spodziewałam ciąża młodsza, tak wychodzi z usg, ale serduszko pięknie bije :-)

Widze ze sporo nas tutaj, ktorym ciaza wychodzi mlodsza z usg, troche mnie to uspokoilo, bo juz fisiowalam :)
Paulina, super ze przynioslas dobre wiesci! :)

Nevka głowa do góry w tej kwesti te dwa tygodnie to bardzo dużo czasu ,także nie martw się,wypoczywaj i jeszcze raz się nie martw :*

Stonka piękne maleństwo już widać kształt człowieczka :-) :) cudnie :-) :)

Paulina gratuluję :-) :)

Papciarkowa na początku też latałam co 5 min do kibelka.

To moje cudo z wczoraj:-)

Załączniki

• IMG_20160302_112129.jpg
    IMG_20160302_112129.jpg
    221,8 KB · Wyświetleń: 130
reklama
Do góry