reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze wizyty, badania i USG

reklama
Nevka, nie ma co sie martwic na zapas, wiem ze to tylko takie gadanie, bo tez bym sama pewnie wariowala, no ale nic procz lezenia i brania lekow nie da sie zrobic, wiec trzeba byc dobrej mysli. Tym bardziej, ze to naprawde zbyt wczesna ciaza na wyrokowanie.

Stonka, super ! pokaz fote :D

Nevka, wychodzi na to, że Twoja ciąża jest młodsza niż wynika z kalkulatora. Tak jak dziewczyny piszą, na serduszko jeszcze jak najbardziej jest czas. Oczywiście nie dziwię się, że się stresujesz, bo lekarz przedstawił Ci chyba zbyt chłodno sytuację. Głowa do góry. Odpoczywaj i staraj się za dużo nie martwić. Pisz nam tutaj, jak będziesz się zamartwiać, jeśli pomaga Ci wygadanie się :) No i niech mąż teraz nosi Cię na rękach ;)

Nevka miałam identyczna sytuacje teraz. Ciaza o tydzien młodsza, pierwsze usg bez tętna i ciałka żółtego tez nie było widać. Po 10 długich dniach zobaczyłam bijące serduszko, ciałko żółte i krwiak który nadal sobie był. Zaczęłam 9 tc jest wszystko dobrze i odliczam czas do końca 1 trym. Bedzie dobrze.

Just cieszę sie ze do domku wróciłaś. Odpoczywaj i oby było juz tylko lepiej.

Stonka gratulacje

Nevka kochana ja w tym samym czasie byłam i gim i w 5t4d tez nie biło serduszko jeszcze ... nie martw się tylko łez i odpoczywaj .. miałaś pewnie późno owu.

A co do krwiaka ja miałam 3 w 1 ciąży a synu właśnie usypia :-) także spokojnie odpoczywaj. A my wszystkie tutaj trzymamy mocno kciuki za Ciebie i twoja dzidzie...

Just super ze wyszłas ze szpitala.

reklama
Nevka mam nadzieje Ze na następnym USG bedzie piękne serducho. Ja na usg w 5 tygodniu tez miałam tylko pęcherzyk

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

Do góry