reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze wizyty, badania i USG

reklama
Nevka, nie ma co sie martwic na zapas, wiem ze to tylko takie gadanie, bo tez bym sama pewnie wariowala, no ale nic procz lezenia i brania lekow nie da sie zrobic, wiec trzeba byc dobrej mysli. Tym bardziej, ze to naprawde zbyt wczesna ciaza na wyrokowanie.

Stonka, super ! pokaz fote :D

Nevka, wychodzi na to, że Twoja ciąża jest młodsza niż wynika z kalkulatora. Tak jak dziewczyny piszą, na serduszko jeszcze jak najbardziej jest czas. Oczywiście nie dziwię się, że się stresujesz, bo lekarz przedstawił Ci chyba zbyt chłodno sytuację. Głowa do góry. Odpoczywaj i staraj się za dużo nie martwić. Pisz nam tutaj, jak będziesz się zamartwiać, jeśli pomaga Ci wygadanie się :) No i niech mąż teraz nosi Cię na rękach ;)

Nevka miałam identyczna sytuacje teraz. Ciaza o tydzien młodsza, pierwsze usg bez tętna i ciałka żółtego tez nie było widać. Po 10 długich dniach zobaczyłam bijące serduszko, ciałko żółte i krwiak który nadal sobie był. Zaczęłam 9 tc jest wszystko dobrze i odliczam czas do końca 1 trym. Bedzie dobrze.

Just cieszę sie ze do domku wróciłaś. Odpoczywaj i oby było juz tylko lepiej.

Stonka gratulacje

Nevka kochana ja w tym samym czasie byłam i gim i w 5t4d tez nie biło serduszko jeszcze ... nie martw się tylko łez i odpoczywaj .. miałaś pewnie późno owu.

A co do krwiaka ja miałam 3 w 1 ciąży a synu właśnie usypia :-) także spokojnie odpoczywaj. A my wszystkie tutaj trzymamy mocno kciuki za Ciebie i twoja dzidzie...

Just super ze wyszłas ze szpitala.

reklama
Nevka mam nadzieje Ze na następnym USG bedzie piękne serducho. Ja na usg w 5 tygodniu tez miałam tylko pęcherzyk

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

Do góry