reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze wizyty, badania i USG

reklama
Nevka ja w 5 tez nie mialam serduszko dopiero w 6t4d. A krwiaczki w pierwszej ciazy mialam jeden. Jas urodzil sie zdrowy I teraz wlasnie udaje ze spi :-) teraz mam dwa I staram sie o nich wogole nie myslec

@stonka84 Piekny dzidzius juz;) ktory to tydzień?

Mi lekarz przez ciąża powiedział by nie przychodzić do niego przed uplywem 2.5 tyg od brakujacej @ czyli 6.5 tc. najwczesniej. Dzieki temu nie miałam nerwow czy jest zarodek, czy jest serduszko i to była chyba dobra decyzja. Jak teraz widzę jak się Nevka denerwuje to az mnie skręca.

Nevka ojej to straszne dwa tyg cie czekają. Tule :-* ale Musisz być dobrej myśli.

Justjestem dobrze ze w domku już

Marta też mam tak że wolę zaczekać i dostać już konkretne info od lekarza dlatego pierwsza wizytę miałam 6t2d

ja wlasnie zaczęłam 10 tydzien a do wizyty jeszcze 2 tygodnie. Ciekawe jak wygląda mój mały stworek.

reklama
Do góry